Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AC Origins oynayamadım henüz, bilgisayarım kaldırmıyor ağır oyunları. İlk başlangıcını izledim Witcher'ın fena gelmedi. Çıktığı zamana göre kalitesi iyi diyorlardı, emin olamadım. Hikaye bütünlüğü olsun diye oynamak istiyorum diğer ikisini de ama 3.oyun da çöpse hiç oynamam.
Witcher da serinin ilk oyunu kötü 2. oyun güzel ve 1. oyundaki hikayeyi de anlatıyor. 3. oyun ise efsane hala ondan daha iyi oyun çıkmadı. Kısacası durmadan kendini geliştiren bir seri.

EDİT: İşin en ilginç tarafı dünyanın en iyi oyunu fiyat olarak hele birde indirime girdi mi oyuna göre çok ucuz bir oyun. ben dlclerle birlikte 30 küsüre almıştım.
 
Zamanında konsolum olmadığı için eski assasins creed oyunlarını oynayamamıştım. Revelations, 3 ve 4'ü oynadım sadece. Hep aynı sistem olduğu için sonrakileri almamıştım.

Origins'in trailer'ını gördüğümde "yine mi" demiştim ama heryerden övgü aldığını görünce alıp denedim. Fikrim değişir belki ama şuan oyunu bitiresim bile yok. Oynadığım en kötü assasins creed oyunu kesinlikle.
Fikrim değişmedi. Ps4'te şuana kadar aldığıma pişman olduğum tek oyun mad max'ti bu da eklenmiş oldu.
60 saat oynadım ve haritadaki soru işaretlerinden çok azı kaldı geriye. Oyun kötü değildi şehirlere gidince eğlenmeye başladım. Ama kesinlikle diğer AAA oyunlarının liginde değil.

Oyun yan görevleri düzeltmiş. İnsanlar sadece "git şu şerefsiz kaptanı öldür" demiyor gayet güzel hikayeler yazılmış. Oyun boyunca ne yapıyorsanız her zaman bi amacınız var. Güncel oyuncu kitlesi de oynanış mekaniklerinden daha çok buna önem verdiği için oyun tutmuş bu kadar. O kadar övgü aldığını görünce ben bambaşka sebeplerden sanmıştım.
Mgs:phantom pain 30 saatte bittiyse de oynanış mekaniklerinin harikalığından dolayı 300 saat oynamışımdır. Bi kaleden birini kurtarmaya giderken kaleye girmek eğlenceli olacağı için giriyorum, o adamı neden kurtardığımı bilmesem de olur.

AC origins ise kendini hikayelerle 40 saat oynatıyor ama onlar bitince "ee şimdi niye gidip camp'a saldırayım?" diye kaldım.

Dövüş mekanikleri, gizlilik, okçuluk, vb nerden baksan daha iyi oyunlar var. Assassins creed'i özel yapan tek şey social stealth ve hidden blade'in kombinasyonuydu onlar da gitmiş bu oyunda. AC 3'ün avcılığı ve 4. oyunun korsancılığı da o oyunları oynatıyordu. Ama origins'te yok böyle bir şey.

Hidden blade animasyonlarının hepsi kaldırılıp 1 tane ağır animasyon konmuş. Yerine sıradan bıçak konsa da olurmuş. Zaten hidden blade'i almadan önce yumrukla yapılan animasyonun tıpa tıp aynısını hidden blade'e koymuşlar. daha hızlı mı değil mi o bile belli değil niye aldık bu silahı anlamadım.

RPG yapalım derken gizlilik ve savaşçılık arasında denge kurmak için yaptıkları belli. Ama bu büyük bi hata olmuş. bu tarz şeyler için alabileceğimiz başka oyunlar zaten var. AC'nin kendine has özellikleri gitmiş.
 
Assassins Creed oyunu devrim olabilecekken bence şirketin salaklığı yüzünden ezik bir oyun olmuştur.
Bir kere her sene oyun çıkarmak ne abi? Bunu spor oyunlarından başka yapan var mı? Hala nasıl satıyor bu oyun anlamıyorum,mekanizmasından,Bug'ına kadar her şey aynı lan her seri de.
 
Kış indirimleri geliyor yakında, o zaman Witcher bayağı ucuzluyor, toplu bile alabilirsin bütün seriyi. Bedavadan biraz pahalı. Üçleme toplu olarak 40 liraya kadar düşüyor, ayrı ayrı da w1 2-3, w2 de 4-5 liraya kadar düşüyor. Oynamayacaksan 21'inde başlıyor indirimler o zaman alırsın.
Edit: Bazı kaynaklar da 24 Aralık diyor, bu ayın sonuna doğru olur diyeyim gene ben garanti konuşmadan.
Ben takip edeyim onu bakalım o zaman, sağolasın.
Witcher da serinin ilk oyunu kötü 2. oyun güzel ve 1. oyundaki hikayeyi de anlatıyor. 3. oyun ise efsane hala ondan daha iyi oyun çıkmadı. Kısacası durmadan kendini geliştiren bir seri.

EDİT: İşin en ilginç tarafı dünyanın en iyi oyunu fiyat olarak hele birde indirime girdi mi oyuna göre çok ucuz bir oyun. ben dlclerle birlikte 30 küsüre almıştım.
Fiyatları normalde de uçuk görünmedi bana. 60 liraydı dün baktığımda 3.oyun. AC eski oyunları bile 40-50 civarından başlıyor, garip.
 
CD Projekt harikadır.Hatta GOG onlarındı sanırım ve Steam'e bağlamışlardı.Sloganları'da şuydu nette okuduğum kadarıyla ' Bir oyuna sahipseniz neden onu ikinci kez satın alasınız ki?' GOG'ı,Steam'e bağlayarak GOG üzerinden Steam oyunlarınızı da oynayabiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.
Öpecem gelin.
 
Herhalde 10 12 tane yan görev almışım oyunda.Bir tanesinin leveli 18 :D Level farki varsa ne olmus ulen dedik gittik daldık yaratığa da canı inmiyor la :D Ölmüyorum ama öldüremiyorum.Tw3 te sanki canavarlar ve normal insanlar biraz salak.İlerde seviyesi yüksek yaratıklarda saldırı çeşitliliği ve zeka artar diye düşünüyorum.
 
Şu Mount and Blade bir çıkamadı gitti arkadaş.

Millet yavaştan Türklerden ne beklenirdi zaten diye alaya falan almaya başlamış. Valla ne zaman çıkar ve nasıl olur bilemem ama gerçekten o geçen zamana değecekse ve oyun eh iştelikten, yerel zevkten çıkıp Witcher gibi efsane oyunlar arasına girebilecekse ne zaman çıkacağı önemli değil.


Şimdi tabi Witcher biraz abartı oldu ama düşünüyorum da gerçekten bizden neden Witcher gibi oyun çıkamasın lan? Polonya diğer Avrupa ülkeleri gibi bizim onların seviyesine çıkmamıza 100 sene var abeeey diyebileceğimiz ülkelerden değil. Ekonomik açıdan Türkiye'den daha kötü bir ülke(şuanki durumu net bilmiyorum şu aralar bayağı geriledik ama 10 15 sene olarak düşünürsek bu yorum yapılabilinir). Temel hak ve özgürlükler açısından da çok iyi durumda sayılamaz Avrupa birliğinin zorlamasıyla bir yere kadar. Yaptıkları yasayla mahkemeyi tamamen hükümete bağladılar. Türkiye için bile absürt olan bazı şeyler geçerli o ülkede. Kürtaj yasak lan. Biz haftada iki saat din dersi var diye ortalığı ayağa kaldırıyoruz onlarda devlet okullarında bizdeki eski cemaat okullarında mevcut olan abi sistemine benzer sistemlere sahipler. Papaz sınıflardaki öğrencileri denetliyor falan. Her neyse efendim belki bu bilgilerin bir kısmı yanlıştır, ya da göründüğünden farklıdır ama neyimiz eksik bu konuda? Para mı? Senaryo üretecek kafa mı?(Polonya edebiyat geçmişi açısından Türkiye'den daha geride). Neden onlar yaparken biz yapamayalım?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık