Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Öyle olsa çoktan seslendirilirdi, döneminde çalışmış yığınla denizci olmuş olması lazım. Ama hiçbir tepki ve ima görmedik bu konuda.
Smoker ile Dragon arasındaki konuşma bana öyle birbirlerinden çok uzakmışlar gibi gelmedi.
Akainu ise Dragon-Luffy olayını biliyordu önceden. Sonra da Luffy'i adıyla veya lakabıyla anmak yerine Dragon'un oğlu diyordu özellikle.
Daha birçok sebep gösterebilirim ama dediğin gibi bir ima görmedik şu ana kadar.

Denizci olmasa bile en azından Dragon ile Akainu arasında eski bir bağ bulunabilir bence.
 
Kuina nın ölümü sahte. Wano da kuina ile tashigi karşılaşacak..

Edit: Hiçbir dayanağım yok. Sadece öyle olmasını istiyorum :D
 
Bence H.Haki belirli seviyeleri var örnek olarak direk kişinin iradesine nüfüz edip onları baygın hale getiriyor.İkinci adımda buludukları bölgeleri çevredeki havaya irade si sayesinde etkinleniyor onu yönlendirebiliyorlar.Çünkü h.haki kişinin ruhuna ve iradesine etki ediyor eğer yüksek seviyede bulunca örneğin Shanks ve Wb gib oldukları bölgeye hakim olmaya çalışıyorlar ve bu durum çevre etki ediyor benim kanıtım bu
 
Sabo dünya hükümetinin başına geçecek.


Dragon ve garpın karşılaşacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım baba oğul ney yapacak.
 
Aslında Kaido ve Wano Shogunu aynı kişiler. Meyve sayesinde bedeni iki parçaya ayrılmış tek bir insan. Bundan dolayı Kaido öldürülemiyor, öldürmek için shogunda gerekli.
 
- Roger idam sırasında değil , başka bir zamanda öldüğü ortaya çıkacak.
- BM'nin anıları Puding ile tekrar yüklenecek ve Carmel anayı öldürdüğünü fark edince büyük güç kaybedip , bizimkilerin ortak danaya girer gibi girmesiyle BM düşecek
 
Ark sonlarına doğru işler sarpa sardığında, Pudding bizimkilerin adadan kaçabilmesi için, aşık olduğu Sanji’yi unutma pahasına kendi anılarının da gitmesine sebep olan nihai tekniğini kullanacak.
 
Şeytan meyveleri aslında bir virüs.
Kayıp yüzyıldaki yok olan medeniyet, insanlara çok büyük güçler veren bu virüsü buluyor ve meyvelerin içine yerleştirip askerlerine yediriyor. Bu virüs insan hayatını olumsuz etkiliyor ve meyveyi yiyen insanı günden güne öldürüyor. İnsan öldürdükten sonra bu virüs kendisine konak olarak yeniden bir meyve buluyor. Yani bir defa ortaya çıktıktan sonra asla yok edilemiyor.

Kayıp yy'deki medeniyet, kendi zamanında bu gücü kullanarak dünyayı ele geçirmeye çalıştı. Dünyaya kaos getirdiler. Dünya yok olma tehlikesi içine girdi çünkü virüs büyük bir hızla yayılıyordu. Her geçen zaman yeni bir virüs üretiyorlardı. Savaşlar çok fazla ölüm getiriyordu. Şimdiki dünya hükümeti de o zamanın cesur savaşçılarıydı ve bir araya gelerek bu gözünü güç bürümüş medeniyete savaş açtı. Bu savaş bilim ile fiziksel gücün savaşıydı, meyve ile hakinin savaşıydı.

Bir şekilde o medeniyeti yendiler. Onların bütün izlerini silmeleri gerekiyordu çünkü bu bilimin tekrar kötü niyetli kişilerin eline geçmesini istemiyorlardı. Bu yüzden o medeniyetin varlığını tarihten sildiler. Böylece yeni nesil onları bilmeyecek ve özenmeyecekti.

Şu an kullanılan meyvelerin hepsi o kayıp yy'den kalma. Her ne kadar yeni meyve üretimini engellemiş olsalar da hazırda olanları yok etmeye güçleri yoktu. Vegapunk hala meyveleri yok etme üzerine çalışıyor.

( Smile projesinden üretilen meyveleri saymayalım o konu ayrı )

Yazarken baya kaptırmışım galiba. Aslında yazmaya başlarken kafamda çok bir şey yoktu ama yazdıkça gerisi geldi. :at:
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık