Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Log Book

26. Log hakkında Oda'nın yorumu. Hancock ve Shirahoshi hakkında bir şeyler diyor. Konu güzel kadınlar sanırım. Biri çevirmezse müsait olunca çeviririm.

Eline sağlık.

Çevirisi

Soru: Hangi karakterlerin tasarımlarını yapmak zordu?

Oda: Hancock ve Shirahoshi. One Piece'in uzun bir seri olduğu dikkate alındığında sevdiğim kadın yüzü sayısı sınırlı olduğu için güzel kadın tasarlamak beni gerçekten sıkıntıya sokuyor. İstediğim kadar erkek karakterler tasarlayabilirim. Amazon Lily'deki gibi çeşitli kadın karakter tipleri çizebilirim ama güzel kadın söz konusu olunca işler farklı oluyor.

Hancock görünmeden önce detaylı tasarımlarını açıkca belirtmediğim halde Hancock inanılmaz güzel diyerek takipçilerimi heyecanlandırdım. Bu, Hancock gerçekten mangada göründüğünde takipçilerimi onun güzel olduğuna ikna etmek zorunda olduğum anlamına geliyor. Dünyanın en güzel kadını ne tür bir yüze sahip olurdu konusuna çözüm bulmayı başardım. Hancock'un popüler bir karakter haline geldiğini görünce de rahatlamıştım.

Gel gör ki düşüncesiz bir şekilde Deniz Kızı Prensesi'nin, Hancock kadar güzel olduğunu belirterek takipçilerimi yine heyecanlandırdım. Hancock kadar güzel bir kadın karakter daha ha!? Aslında gelecekteki potansiyelimi bekleyebilen türde bir insanım. Daha sonra Shirahoshi adında güzel bir karakter tasarladım. 10 yıldan fazladır serileştirilmem süresince kaşları aşağı doğru eğimli olan ilk kadındı. Kaşları sanki başı beladaymış gibi görünüyordu. İradeli kadınları sevdiğimden Shirahoshi gibi bir kadın çizmemiştim. "Beklenenden daha hoş görünüyor" diyerek Shirahoshi'nin çizim sürecinden zevk aldım.

Öyleyse, gelecekte "orada" güzel bir kadının görünmesini sağlamam gerekir.

Not: Oda yeni bir karakterden mi yoksa var olan birinden mi bahsediyor emin değiliz.
 
Elinize sağlık.

Yeni bir karakterden ziyade Shirahoshi ilerde ağlamayacak ve kaşları aşağıda olmayacak gibi anladım ben.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık