Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 882: Bir Yonko'nun Beklentilerinin Ötesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi isteği dışında oturdulduysa sırtı da yere gelir. Ki basit bir durumda örnek verdim. Sadece Luffy eliyle alıp adamı savurdu yani olay bu.
Geleceği gördüğü için orda sıkıntı yok, normal bi adamdan bahsetmiyorsun. Luffy'nin neler yapacağını önceden sezip izin verdiğini söyleyenler var, Luffy'i o odaya koymak işine geliyor sonuçta :D

Bunu yapabilirse gözümdeki değeri bir anda tavan yapar. (Üstün gelmeden bahsediyorum)
Avatarı hazırla o zaman haftaya fanı olduğun karekteri değiştireceksin :gamyon:
 
Hasar indirgeme mi? Böyle bir olay mı varmış? :D Luffy hasarı ya alıyor ya da almıyor. Ortası yok ki bu işin.
Elbette ki var. Tabii benim fiziksel+ darbe etkili hasar diye belirtmem gerekiyordu. Normalde şiddeti 2x birim olan bir saldırıyı Luffy lastiğin indirgemesi ile etkisini daha az alıyor. Bu da Luffy'den kaynaklı değil lastik olmasından kaynaklı bir durum. Luffy ve lastik bir bütün zımbırtısına hiç girmeyelim.
 
İlk defa bölüm ismiyle alakasız bir bölüm gördüm. Güzel bölümdü. Katakuriyi daha çok sevmeye başladım. Begenin gemisi ve geminin ismi güzelmiş. Yengenizi geri almaya gidiyoruz lafıyla az da olsa kendini sevdirdi. Mont D'or'un yanındaki timsahı ve bonus kafalı kadını daha önce hiç görmedim. Fındık adası kime ait bilmiyorum ama ayvayı yediler.
Pekoms artık BM'nin yanında kalamaz. Peroşun yüzüne ne zaman baksa Pedro ağabeyini hatırlar. Aralarında bir husumet olur ya da Peroş Pekomsa ayarı verir bir şeyler olur. Zouya yaptıklarının bedelini Canavar Korsanlarına ödetmek için Wanoya kadar yolu var bu adamın. Son sayfada Germaya gene gaz vermiş Oda efendi. Sonra gene hüsrana uğratmasa bari.
 
Ben sizi anlamıyorum. Uzun bir süre de anlayamam sanırım. Luffy'nin rakipleri konusunda Niye objektif olmuyorsunuz?

- Doflamingo bir kamyon dayak yer, şamar oğlanı dersiniz. Aynı dayağı Luffy yer, Çok dayanıklı olur.

- Luffy'nin rakibi övülür, yenilmez falan denir. Bugüne kadar hep güçsüz adamlarla karşılaşmış, ondan yenilmemiş şeklinde cevap gelir. İki denk güç berabere kalabilir, iki taraf da birbirini yıkamaz. Neden illa bir tarafın kazanması gerekiyor? Bu seride berabere biten hiç dövüş olmadı mı?

- Luffy, Cracker'a karşı her şeyini ortaya koyması gerektiğini söyler. Ne hikmetse Cracker yenildiği zaman Luffy tun gücünü kullanmadı ki denir.

Sizin her yorumunuz Luffy lehine olacaksa baştan söyleyin de tartışmaya girmeyelim.
Ağzına sağlık. :good:


Fanlık çok acayip birşey gerçekten bazı şeyleri görmezden geliyorsun, işine geldiği gibi yorumlayabiliyorsun. Bu kadar fanboy olmayın durumları olduğu gibi kabullenebilin.
 

Çok ciddi olmayan bir durumda bile g.t üstü oturduysa ciddi bir dövüşte sırtın yere gelmemesi olacak iş değil.:D Bir tek bana mı mantıksz geliyor bu durum?
Tam sırtı yere gelecekken yeri mochiye çevirip logia gibi yer değiştiriyormuş Katakuri bundan dolayı sırtı hiç yere gelmemiş.:gamyon:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık