Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 882: Bir Yonko'nun Beklentilerinin Ötesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Germa sahnesi iyiydi. Kakao adasında ne olcak çok merak ediyorum Bege' de gidiyor oraya. Bazı arkadaşlar BM nin tsunamisine takılmış. İlk tsunami yaptığı sayfayı tekrar okuyun tsunami yapışkan bir maddenin akması gibi çizilmişti zaten.
Edit: Eklemeyi unutmuşum. Luffy yoruldum felan demiş Katakuri benim içinde geçerli demiş. Çok umutsuz bi durumda değil demekki belki G4 ile iş yapar
 
Luffy'nin dayanıklılığı acayip bence ya. Bunu en kötü halinde Dof'tan yediği belki de en önemli saldırıda da görmüştük ama bu arc içinde atlattığı badireleri düşününce ve karşısında yine ona uyanışla saldıran biri olduğu düşünülünce bu dayanıklılık göz ardı edilmemeli bence. Hatta bu arcın en önemli odak noktalarından da biri bu belki de.
Belli bir dayanıklılığı var bizim oğlanın ama lastik meyvesinin hasar indirgemesi olayının meyvesini de güzel yiyor.

Luffy'nin, G4 süz hali ile Katakuriye meyve uyanışını açtırması bile Luffy'nin ciddi manada geliştiğini gösteriyor. Bu haliyle G4 süresi uzamış olabilir. Bu sayede yorulmasına rağmen Katakuriyi zorlayabileceğine inanıyorum. Bir ihtimal Katakuriyi yener yada saygısını kazanır. Esir olayı zor bana göre.
Uyanışı Luffy'nin zorlayarak açtırmasından çok Katakuri'nin sinirlenip moda geçmesi daha olağan duruyor şu an için.
 
Katakuri kendinden dandik adamlar ile dövüşerek bu seviyeye çıkmış olamaz. En kötü kendine denk rakipleri olmuştur.
-En azından hız anlamında- Luffy karşılaştığı rakipler arasında zirve gibi gözüküyor. Tabi güç sadece hız değil orası ayrı. Bence de Luffy'den daha güçlü rakipleri yenmiştir.

..

- Luffy, Cracker'a karşı her şeyini ortaya koyması gerektiğini söyler. Ne hikmetse Cracker yenildiği zaman Luffy tun gücünü kullanmadı ki denir.
Sanırım Luffy ölecek haldeyken son bir irade ile yenip yarı ölü halde uyuyor halde gösterilmeyince tatmin olmuyoruz. Cracker'de o halde görmedik ve sonrasında da durumu çok kötü değil gibiydi bu düşüncemizin sebebi o sanırım. Dövüş sonrası yarı ölü değilse Luffy gücünün sınırlarını zorlamamıştır diye düşünüyoruz. : ))

...
Kata'nın sırtı bir kere yere gelecek. O kesin. Ama yenilmeyecek de. Dün de yazdım. Bu dövüş Luffy için bir kazanç. Yenilse bile. Çünkü çok şey öğrenecek Kata'dan. Belki Kata sırtı ilk defa yere geldiği için Luffy'ye saygı duyacak ve onu sağ bırakacak.

Germa... Çöpleri temizleyince itibari geri mi geldi şimdi bunların ? Ok, diyorum başka da bir şey demiyorum.

Dalgayı Pros yapmış. Geçen @Reiper'la konuştuğumuz Ana'nın meyveler üzerine hakimiyeti konusuna bir örnek olmuş.

...
Deniz böceklerinin şu an hiçbir şeyden haberi yok. Burası önemli olabilir bak. Adaya kim gelse fark etmeyecek bir yonkou oluşumu var şu an. Birkaç arkadaş yazmış ben de arc başından beri söylediğim için destekliyorum bu konuyu... Ananın ordu gitmiş, Snack gitmiş, Kraker gitmiş, Kata'nın akıbeti ne olacak belli değil. En sağlam 5 komutanından ikisi pert. Daha ihtimal dahilinde Pros'un Sanji tarafından yenilmesi var falan. Hem denizciler hem de diğer yonkoular için Ana'yı devirmek adına bundan daha iyi bir fırsat O-LA-MAZ. BB herkesin beklediği ve tam da böyle anların fırsatçı adamı. Gelebilir, beklerim. Lakin daha şaşırtıcı olacak olan şey denizcilerin çok büyük bir baskın yapması olmaz mıydı ?

Şöyle düşündüm. Denizciler mekanı bassa hem bizimkiler kaçmak zorunda kalır ki zaten kaçmak zorunda oldukları için bu bir fırsat olur... Hem de Germa kaçmak zorunda kalmaz mıydı ? Imparatorlardan biriyle iş birliği yapan Germa göz ardı edilmez herhalde ? Bu baskının denizciler için en iyi tarafı Germa'nın klon teknolojisine de sahip olmaları olurdu.

Denizciler karargahı artistlik olsun diye yeni dünyaya taşımadılar ve Sakazuki de artistlik olsun diye -korsan düşmanıyım lan ben- diye ortalarda dolanmıyor işe bu fırsatı değerlendirmeli bence.
Kata bilerek Luffy'i sağ bırakmamalı o kadar laf etti bu adam ilerde anama dert olur diye. Ha ama Luffy devre dışı kalır BM'ye götürmek için bırakır olabilir ancak bu sefer de kafa göz koparacağım lafı var Kata'nın. Bu sebeple Kata Luffy'i indirirse Germa+Bege'nin geri gelip kontrol edilemeyen bir karışıklık çıkardığını duymasıyla Luffy'i öldürmeye bilir.

Germa'nın itibarı geri gelmedi ama maalesef Oda öyle bir çaba içerisinde gözüküyor. Bildiğin bizimkileri kurtarmaya geliyorlar. Niji'ini itibarı mı kurtulacak şimdi bu fikirden hoşlanmadım. Gerçi kardeşlerden 3'ü duygusuz. Geri geliyorlarsa bu babanın itibarı içindir. Pisliğin başı o abi ama Niji'den daha kolay temize çıkar gözümde. Karısının mezarına gidip tövbe eder falan : ))

Bir'de bahsettiğin fırsatı Stussy'den haber alıp Rob Lucci+ Amiral falan gelebilir belki. Zemin BB için mükemmel olsa da altyapısı -gösterilen kısım- itibariyle denizcilere daha uygun. Tabii bir ters köşe görebiliriz. Adaya gelecek yeni bir gruba müdahale etmek amacıyla da Kata Luffy'i bitik halde öldürmeden bırakabilir.

Tabii ben hala Luffy'nin Kata'yı alma ihtimalinin bittiğini düşünmüyorum.

Geçen meyvesiz Luffy tartışmaları dönüyordu. Al g2'siz hızı ile adamın mızraklarından kaçıyor. Hem de karşıdaki k.haki masterı bir adam iken. Nereye kaçacağını bildiği halde o mızraktan kaçabiliyor sıyrılabiliyor. Hatta Katakuri bundan dolayı sinirleniyor. Daha önce bu kadar ataklarımdan sıyrılabilen olmamıştı diyor. O yüzden uyanışı da kullanmaya başlıyor. O şekilde sabitleyip vurabilecek.

Ve diğer bir olay ise Katakuri'nin eğleniyor gibi Luffy'i dövüşüydü. Görüyoruz ki Luffy'e ulaşmaya çalışırken kendisinin de dediği gibi yorulmaya başladığı. Oda bizim foruma giriyor büyük ihtimal. Ona cevap olarak yazmış.:D

@Smoker

Ben eğitimle çıktığını düşünüyorum. Bizim ki gibi 2 yıl değil bu adam doğduğundan beri bu işin içinde Big Mom'ın kanatları altındaydı. Ondan bu yana böyle bir seviyeye geldi. Bana çok mantıksız geliyor dengi ya da kendisinden güçlü adamlarla vs atıp da sırtının yere gelmemesi.

O adam sırtını yere bir kez bile getiremediyse dengi değildir. Zaten dengin tanımından dolayı sıkıntı oluyor. Eğer ki kapıştığı adamlar bir kez bile onun sırtını yere getiremediyse dengi değildir zaten.
Hocam G2 olmasa bile Luffy'nin hızında Lastik olmasının etkisi büyüktür. Tabii Meyvesiz Luffy çöp değil bu ayrı mevzu.
 
Farklı şeylerden bahsediyoruz. Ben ondan bahsetmiyorum. Kata'nın bu sırtı yere gelmemesi olayı için yaptığımız yorumlar fan yorumu olarak nitelendirilmiş. Ben ise öyle olsa bunu eleştireceğime daha çok dile getirirdim diyorum. Adamın sırtını şu ana kadar kimse yere getirememiş felan diye. Ama ben bununla alakalı bir yorum yapmıyorum. Tam tersine Luffy'nin şu halde iken belki de sırtını yere getireceği adamı nasıl oluyorda denkleri yapamıyor diye çıkarım da bulunuyorum. Ki denkleri olarak sayılabilecek isimler Amiral'e yakın seviyede Amiral seviyesi olabilecek adamlar.
O konu hakkında ben sen fansın diye açıklama yapmıyorum. Yanlış anladığını düşündüğüm konu hakkında ban göre olan durumu açıkladım zaten. Sırtın yere gelmesi durumunu ise gayet iyi açıkladığımı düşünüyorum ama dediğinin haklılık payı olmakla birlikte sana şöyle açıklayayım demek istediğim noktayı. Marco vs Kata olsun. Birde şu anki Luffy vs Kata. Varsayımdan gitmeyi sevmiyorum ama anlatmak istediğim şeyi böyle anlatırım umarım. Marco Kata'ya 100 üzerinden 70 zarar verdi diyelim ama Kata'nın sırtı yere gelmedi. Luffy Kata'ya 100 üzerinden 30 zarar verdi ama bir şekilde Kata'nın sırtı yere geldi. Şimdi bunu nasıl değerlendirsin. Marco'nun 70 zarar vermesi zaten olabilecek bir şey ki zaten Kata'nın düşmanlarının sırtını yere getirmek için uğraştığını sanmıyorum özelikle böyle bir yeteneği olduğunu varsayarsak ama Luffy'nin daha az zarar belkide hiç zarar verememesine rağmen böyle bir yeteneği olan adamın sırtını yere getirmesi Luffy savaşı kazanamasa bile büyük bir olay olmaz mı? Bahsettiğim nokta bu.
 
Şu sırtın yere gelmemesi olayını sen yanlış anlamışsın bence. Orada mecaz yok, bildiğin sırtın yere gelmemesinden bahsediliyor. Adam uyurken bile sırtının üstüne yatmıyor. Bu yüzden diz çökmesi bu tezi çürütmüyor.

Ayrıca ben Katakuri'nin şimdiye kadar çok da ciddi olduğunu sanmıyorum. Mızrak çıktıktan sonra, dövüşün seyri değişti. Adam ciddi moduna girince, Luffy en güçlü formu olan Dördüncü Vites açmak zorunda kalıyor. Sadece buradan pay biçebilirsin.

Jinbe ve Ace denk güçlerdi. Ikisinde de görünür bir hasar olmadı beş gün kapıştılar bir de. Jack koskoca kabileye karşı beş gün mücadele etti. İki tarafta da görünür bir yara yok. Bu mücadele de berabere gidiyordu bu arada. Nekomamushi ve Inuarashi'nin kol bacak dövüşte değil, işkencede gitti. Demek ki her denk mücadelede ada iklimi değişmiyor, kol bacak kopmuyor.
Sırtın üstüne düşme olayı benim açımdan pek önemsenecek bir şey değil. Ayağın yere yapışık değilse biri vurup seni savurabilir. Düşebilirsin, savrulabilirsin. Bunlar dövüş içinde olabilecek makul şeyler. Jinbe ve Ace'ten bahsediyoruz ama en sonunda biri düştü diğeri ayakta kaldı.İki denk adama sonuna kadar savaşırsa illa biri düşecek ya da ikisi de düşecek. Savaş içinde bu adamlar hiç mi birbilerini yere düşürecek darbeler atmıyorlar yani?

Bahsettiğin Jack dövüşünde Nekomamushi aldı adam kafa üstü yere çaldı.:D Adam Mamut'u aldı yere çaldı. Ayrıca görünür bir yara olması gerektiğini de savunmadım. Sırtın yere gelmesi basit bir olay. Onu kastediyorum. Kaido vursa pekala WB yere düşebilir. Ya da tam tersi. Kimse yere düştün eziksin diyecek hali yok.

Big Mom'ın da sırt üstü yere vurduğunu gördük. Hem de dövüş gibi bir şeyden dolayı da değil.

@Tombe

Anlıyorum ama yukarıda da yazdığım gibi önemsiz bir şey bu. Çok makul iki denk adam savaşırken yere düşmek savrulmak. Lucci-Luffy savaşınca neler olduğunu gördük.
 
Son düzenleme:
Linlinin söylediğine göre bu 3 tatlı komutan uzun zamandır bir araya gelmemiş, yani Ananın korumasından ziyade toprak ve ada kapma işine girişmişler muhtemelen,

Kata germe yapabiliyorsa ki bu normal onun kemikler, yok bedeni de sümük gibi sarkmadığına göre G4 benzeri bir teknik görebiliriz. Sonuçta Mochi şişiyor yani içini doldurup dışını sertleştirebiliyorsa bunu gerebilir.

Arkadaşların söylediği gibi Smothi meyve bakımından ya çok güçlü yada ajan başka açıklaması yok gibi, panik anında tırsan, ama aynı odada kalsan canını yakan bir tip olabilir.

Kata özel bir çocukmuş bence herşeyi en üst seviyede, şu hali bir amiralle kapışabilir, ama bu kadar özel yeteneklere göre belki saf güç anlamında, veya haki alamında aşırı güçlü değildir, zaten o zaman Yonko adayı olurdu.

Olurda Cracer gibi bedene ulaşınca tek darbede gidip fiziksel anlamda zayıf olursa çok pis söverim.:D
 
Sırtın üstüne düşme olayı benim açımdan pek önemsenecek bir şey değil. Ayağın yere yapışık değilse biri vurup seni savurabilir. Düşebilirsin, savrulabilirsin. Bunlar dövüş içinde olabilecek makul şeyler. Jinbe ve Ace'ten bahsediyoruz ama en sonunda biri düştü diğeri ayakta kaldı.İki denk adama sonuna kadar savaşırsa illa biri düşecek ya da ikisi de düşecek. Savaş içinde bu adamlar hiç mi birbilerini yere düşürecek darbeler atmıyorlar yani?

Bahsettiğin Jack dövüşünde Nekomamushi aldı adam kafa üstü yere çaldı.:D Adam Mamut'u aldı yere çaldı. Ayrıca görünür bir yara olması gerektiğini de savunmadım. Sırtın yere gelmesi basit bir olay. Onu kastediyorum. Kaido vursa pekala WB yere düşebilir. Ya da tam tersi. Kimse yere düştün eziksin diyecek hali yok.

Big Mom'ın da sırt üstü yere vurduğunu gördük. Hem de dövüş gibi bir şeyden dolayı da değil.
İşte adamın doğal yeteneğidir gücünden bağımsız olarak bundan bahsediyoruz...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık