Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 882: Bir Yonko'nun Beklentilerinin Ötesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Germa nın yendikleri arasında önemli bir asker var mıydı?
Yok yahu çöp kutusunu karıştırmışlar birde utanmadan artistik poz veriyorlar. :D

Issho bile bir şeyler yaptı. Bizimkilerin kaçmasına yardım etti. Brook hazine odasına girmiş, içerde ne yapıyor belli değil. Smoothie de kapıda oturuyor, çıkmasını bekliyor.
Klasik Oda hareketleri işte.Aksiyona katsa olmayacak öyle biri çizmese yine olmayacak.Diğer tayfalarda üçlü var hani nerede denecek.Etlieye sütlüye karıştırmıyor bunu da küçümseme olayına bağlıyor.Küçümseme konusunu artık iyice abarttı.Luffy yonko bile indirse ertesi gün Teach'e yeni yetme muamelesi yaptırır hiç mi hiç şaşırmam.

O bu konuda zirve ya, Smothie en azından şunu yapacağım diye atıp tutmuyor ama yonkou da en iyi sistem Mom derken erken konuşulmuş. Smothie şuan hangi konuda görev yapıyor belli değil. Kata bir tarafa yoğunlaştı. Germa için kim kaldı, Bege ile kim ilgilenmeye gitti? Kimse ne yaptığını bilmiyor.
Üstte yazdığım gibi işte herşey Smoothie konusunda.Fuji'ye kimse rakip olamaz adamı adaya yolladılar tatilini yaptı geldi şimdi karargaha bile giremiyor. :D
 
Luffy için hedef belirlendi işte. Luffy şimdi Kata'nın sırtını yere getirebilir.

İlerde tekrar karşılaşınca da yener.
 
Kata her vuruşta Luffy'den kan alıyor, daha Lucci vs sindekinin 1/4 i kadar bile etki yok saçmalık :/
Karakteri böyle güzel tasarlayıp, Brulee ağzından övdükten sonra en azından vs sonucunda ezilmiş bir Kata görmemeyi bekliyorum E.Oda' dan, bakalım şaşırtacak mı ?
 
Mangakanın her arc ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğu saçmalıktır "rakibi küçümseme" muhabbeti. Her seferinde bunu söyletir ama bir kez olsun şu hataya düşmeyip tayfanın ağzına edecek bir rakip çizmez. Böyle de bayık bir muhabbet haline gelmiş, sıradanlasmış, yapmacık ve artık hiçbir esprisi olmayan bir konudur bu. O yüzden Tamago'nun konuşması etkileyici olmak bir tarafa keşke olmasaymış dediğim bir sahne oldu. Geçelim...

Katakuri... Dövüş tarzı gittikçe şaşırtıyor. Mızrağı kullanım şekli çok ilginçti. Neden köstebek ismini verdiğini saldırıyı yaptıktan sonra anladım. Manganın 7. sayfasına bakacak olursanız aynalar ve duvar Katakuri'nin olduğu tarafa doğru şişmiş. Halbuki saldırı yönü tam tersine. Yaptığı saldırının hangi yöne şişeceğine kendisi mi karar veriyor yoksa saldırı bu şekilde ters yöne doğru mu ivme kazanıyor bilmiyorum. Akıllara direkt Gladius'u getirdi.

Ayrıca mızrağını meyvesi ile kombine ederek kullanması da hoş olmuş. Adam resmen bir dövüş dehası. Mızrak sadece bir savaş aleti olmaktan çıkmış başka bir boyut kazanmış ve fazlasıyla ölümcül bir forma bürünmüş. Resmen bir darbeli matkap örneği :) Rakibe değse deler geçer; affetmez. Ayrıca mızrağını matkap gibi döndürmesi Kraker'in Pretzel kılıcının çalışma prensibiyle aynı gibi duruyor.

Kısacası bu adam nişanlılığı iyi seviyede, Gladius, Kraker, Luffy hatta uyanış yönüyle Dofi karışımı bir dövüş makinesi. Aynı zamanda çok da zeki bir karakter. Hemen her bölüm söylüyorum.. Bu adam 2 gün sonra bir tır dayak yesin, hiç önemli değil. Bana göre bu arcta yonkoudan daha fazla dikkat çeken ve izlemesi-okuması yonkoudan daha fazla zevk veren muhteşem bir karakter. Dövüş sonucu ne olur ? Kata'nın sırtı bir kere yere gelecek. O kesin. Ama yenilmeyecek de. Dün de yazdım. Bu dövüş Luffy için bir kazanç. Yenilse bile. Çünkü çok şey öğrenecek Kata'dan. Belki Kata sırtı ilk defa yere geldiği için Luffy'ye saygı duyacak ve onu sağ bırakacak.

Germa... Çöpleri temizleyince itibari geri mi geldi şimdi bunların ? Ok, diyorum başka da bir şey demiyorum.

Dalgayı Pros yapmış. Geçen @Reiper'la konuştuğumuz Ana'nın meyveler üzerine hakimiyeti konusuna bir örnek olmuş.

Bege yengeyi almaya gidiyor. Orada mecburen bizimkilerle bir temas daha sağlayacak. Işin kötüsü Ana da Kakao Adasına gelecek. Işler burada baya karışacak ama nangaka burada senaryoyu mantıklı bir şekilde işledi. Bizimkilerin pasta yapıp tekrar geri dönmesindense Brulee'ye Hasır'ların konuşmayı duydum dedirtip bunu Ana'lara haber verdirtti. Böylece Ana bizimkilerin ayağına gitmiş olacak ve zamandan tasarruf sağlanmış olacak. Buradaki tek sıkıntı Ana Kakao Adasına geldiğinde bizimkiler ne halt yiyecek ? Ama bunu da çok dert etmiyorum. Nasılsa bal deryasında yüzen Hasır Şapka tayfasının başına iyi bir tesadüf(!) daha gelir! :artiz:

İyi tesadüfler ve bal demişken Smoothie'den bahsetmemek de olmaz tabi. Sen koskoca yonkounun koskoca sol kolunu nasıl bu kadar islevsiz ve etkisiz bırakırsın ya ? Hani bizimkilere kaçmak için, ölmemeleri için fırsat sunulur da bu iş bu kadar göz çıkarırcasına yapılmaz bea! :mincika:Senaryo resmen bas bas bağırıyor lan. Allah belanı Oda...

Deniz böceklerinin şu an hiçbir şeyden haberi yok. Burası önemli olabilir bak. Adaya kim gelse fark etmeyecek bir yonkou oluşumu var şu an. Birkaç arkadaş yazmış ben de arc başından beri söylediğim için destekliyorum bu konuyu... Ananın ordu gitmiş, Snack gitmiş, Kraker gitmiş, Kata'nın akıbeti ne olacak belli değil. En sağlam 5 komutanından ikisi pert. Daha ihtimal dahilinde Pros'un Sanji tarafından yenilmesi var falan. Hem denizciler hem de diğer yonkoular için Ana'yı devirmek adına bundan daha iyi bir fırsat O-LA-MAZ. BB herkesin beklediği ve tam da böyle anların fırsatçı adamı. Gelebilir, beklerim. Lakin daha şaşırtıcı olacak olan şey denizcilerin çok büyük bir baskın yapması olmaz mıydı ?

Şöyle düşündüm. Denizciler mekanı bassa hem bizimkiler kaçmak zorunda kalır ki zaten kaçmak zorunda oldukları için bu bir fırsat olur... Hem de Germa kaçmak zorunda kalmaz mıydı ? Imparatorlardan biriyle iş birliği yapan Germa göz ardı edilmez herhalde ? Bu baskının denizciler için en iyi tarafı Germa'nın klon teknolojisine de sahip olmaları olurdu.

Denizciler karargahı artistlik olsun diye yeni dünyaya taşımadılar ve Sakazuki de artistlik olsun diye -korsan düşmanıyım lan ben- diye ortalarda dolanmıyor işe bu fırsatı değerlendirmeli bence.
 
Son düzenleme:
Sanırım smoothie meyvesi yüzünden çok güçlü, tuttuğu an tek atıyor.

Oda da bunu bildiği için olaya dahil etmiyor.
 
Bölüm güzeldi. Çeviri için teşekkürler. G4 hakisiz bir şekilde kullanılacak gibi. Bunu nir nevi g3 olarak görebiliriz. Haki kullanmadığı için yan etkisi olmayacaktır. Tam vuracağı sırada haki kullanacağını ve bu sayede haki bitme olayını ortadan kaldıracağını düşünüyorum. Son olarak germanın yenilmez bir ordu olduğundan bahsettiler. Ancak adam akıllı ne işe yarayacaklarını hala çözbilmiş değilim. Acaba powerrangers vari birleşim olabilir mi? Sonuçta teknoloji dahisi bir liderleri var.
 
Karakuri bu arc'ın en güzel yanı kesinlikle. Dof'u kenara koyarsak Hody, Ceaser derken esaslı bir rakip gördük.

Dof ne kadar güçlü olursa olsun Luffy G4'ü açtığı an arc bitmişti, kazanacağı belli olmuştu. Kata ise belirsizliğini koruyor.
 
Alaaddin iş başında herhalde. Yalnız baya iyi bölüm olmuş.

Kapakta bir şeyler var, önemli olabilir.

Pekoms ile birlikte üzülen Tamago başkan baya sağlam konuştu. Aynı şekilde Brulee de Katakuri için çok iyi konuştu, ben Dof'a olan bağlılıktan çok daha fazlasını gördüm ve sırf bu bağlılıktan dolayı yenilmemesini istedim. Bırakın diğer kısımları yani. Germa bir şeyler yapmış falan pek sallamıyorum o kısımları. Katakuri'nin saldırılarından daha önce kimse bu kadar sıyrılmamış. İyi iyi.

Edit: Son duanı et modundan sonra oranın havada kalması hoş olmamış.

Evet işte kilit nokta burda doffyde de aynı övgü abartma kabarma oldu ve şimdi katakuride de aynı durum var doffyde olan olay bizimki bunları yenmeden bir yerlere gelemecek ve bunlardan birşeyler öğrene öğrene güçlü olucaktır. Şuanda katakuri hız kombinasyonu nekadar iyi gösterildiyse aynı kabartmayı baska arclardada oldu ve bizimki burda tayfayı korumak için dayak yedi ve birçok saldırılarıda savurdu sonunda katakulli düşücek :fool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık