Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 882: Bir Yonko'nun Beklentilerinin Ötesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alakası var saldırıları atlatmasıyla söylediklerimin, Saldırıları atlatması tamamen şahsı başarısıdır. Ama Ana'nın evlatlarının konuşmalarını oku seninkinin en büyük özelliği balı hatta bu bal öyle planlı programlı işliyor ki bildiğin göklerden gelen bir karar vardır demiş adam :artiz:
Bölümü okuyunca yorumlarım su an okuyamam.
 
Katakuri iyice sevgimi kazanmaya başladı. Ailesine değer verdiği için zaten sempatim vardı övülmeyi falan da sevmiyor ve muazzam güçlü. Ayna dünyasında delik açtı, her taraf yıkılıyor bundan bir şey çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum.

Şu halde bile Luffy saldırıların çoğundan kaçmış gibi gözüküyor, tüm yorgunluğuna rağmen ve yediği dayağa rağmen hala birçok saldırıdan kaçabiliyor Kata geleceği görse bile. Kata'nın uyanışı ya da Köstebeği kullanmasının sebebi biraz da böyle döveyimden ziyade Luffy'nin işini bitiremediği için sinirlenmeye başlaması gibi gözüküyor. Bana göre bu Katakuri'nin Normal G4'le bile birkaç darbe alabileceğini gösteriyor. Ama her halükarda Kata'nın kaybetmesi için ekstra bir şeyler gerekiyor.

Oda Niji'yi gözümüzde temizlemeye çalışıyor sanırım. En kötü o gibiydi şimdi hem o konuşuyor hem de en güçlü gibi gözüken rakibi indirmiş falan. Germa'ya güzelleme geliyor, ya yok olacaklar ya da Sanji ile arayı düzeltip ayrılacaklar.
 
Son düzenleme:
1. olarak olayı su donmaya meyillidir şeklinde açıklamayı doğru bulmuyorum. Neticede Aokiji sadece suyu dondurmuyor.
2. olarak

bunu eklemek istedim.
Ayrıca eğer Kuzan sadece yüzeysel dondursaydı adanın yarısını buz yapamazdı diye düşünmekteydim.
3. olarak ise işte tam bu farkı logia ve paramecia uyanış farkı olarak görmekteyim.
1. Kuzan sudan başka neyi dondurmuş? Bana bir tane örnek gösterebilir misin? Bir şeyin yüzeyini buz ile kaplamak ve onu kalıcı olarak buza çevirmek aynı şey mi? Punk Hazard'ın yarısı tamamen buz mu olmuş, Yoksa soğuk bir iklim mi var?

2. Animeden sahne koyma, geçerli değil. Ayrıca bu sahnede bile bir şeyler lava dönüşmüyor, üretim var.

3. Bir Logia dokunduğu yeri kendi elementine çeviremiyor (Crocodile hariç), bunun bir tane bile örneği yokken, neden kabul edemiyorsun?
 
Sorulacak çok soru var da biri tepeye yerleşti resmen. Bu Smoothie ne iş yapar? Tayfa Bege'in yerini bilmiyor, Germaya da saçma biri gitmiş, bu kadın ne yapıyor da Oda ısrarla göstermiyor?
 
Luffy' nin daha önceki g4 lere benzer bişey yapacağını sanmıyorum.Büyük ihtimalle g4 le başka bir şey yapacak ve bu kata nın her hamlesini önceden tahmin edebilmesini etkisiz kılacak bişey olacak.Gelinen şu noktada artık herkes şunda hemfikirdir bu kataya luffynin sağlam bir yumruk atabilmesi büyük başarı olur kaldıki şuana kadar saldırılardan kaçabilmesi bile başarıdır.Nasıl kizarudan ölmeden kurtulabilmek bir başarıysa katakurinin elinden ölmeden kurtulmak başarıdır bunu kabullenmek gerek şuan için.Bu arada hasır şapka filosunun yeni üyeleri Germalarda hayırlı olsun ileride çok yardımları olacak hasır şapkalara bu arcta zaten kurtulmalarında kilit rol oynayacaklar bunu görmemek imkansız.
 
Bu Reiju neden bağcılar bebesi gibi oturmuş :D

@Alpamis

Değil işte kaç bölümdür itinayla dayak yiyor şimdi üstüne G4 e geçiyor :D

Bu arada Katakulli şuana kadar gördüğüm rakipler içinde kişiliği en sağlamı.
Ego yok,kibir yok rakibi küçümsemek yok helal len katakulli böyle düşmanlar görmek istiyoruz.
İşte o yüzden daha da zevkli. Birde mızrağının ismini laf arasında havalı havalı söyletmeseydi tam olurdu da. Neyse o da anime manga aleminin bir olayı. :(
 
Bu Reiju neden bağcılar bebesi gibi oturmuş :D

@Alpamis

Değil işte kaç bölümdür itinayla dayak yiyor şimdi üstüne G4 e geçiyor :D

Bu arada Katakulli şuana kadar gördüğüm rakipler içinde kişiliği en sağlamı.
Ego yok,kibir yok rakibi küçümsemek yok helal len katakulli böyle düşmanlar görmek istiyoruz.
G4'e geçiyor diye handikaplı değil diyebiliyor muyuz? Normalde 1 saat kullanacağı g4ü 20 dakka kullanıyorsa handikaplıdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık