Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsan kralı raftele ulaşan adama diyorlar.Roger oraya ulaştı fakat herkesi yenerek değil.Gördük ki Bm ile dalaşmamış bile.Rayleigh in söyledigi grand line ı fethettik lafı direk havada kalıyor.

Yani buradan yola çıkarsak Wb ile Roger dövüşmüş fakat yenip yenilme gibi bir durumun çıkarımını yapamıyoruz.Zira Bm olayı ortada.Kitabeyi dinleyip tüymüş.
Elbette. Wb veya Roger yenmiş diyemeyiz. Ama illaki bir taraf yenilmişse bu isim büyük ihtimalle Wb olurdu. Wb benim de büyük fanı olduğum bir karakter ama makul olmak lazım. :/ Roger'ı Wb'ye yedirmez mangaka. Çok net söyleyebilirim bunu.

Tam olarak Raftel'e ulaşmayla söylenmiyor o. En azından Roger zamanı için öyle diyebilirim.

Daha sonra KK demek istisnasız herkesi elden geçirmiş demek değil zaten. Al Luffy şu an Bigmom'ın yanında. Yensinler yenebiliyorlarsa. Yemez işte. Sorun Luffy'nin gücü de değil. Luffy en az Bigmom kadar güçlü olsa bile bu adadan ölüleri çıkabilir anca. Gerekli sayıya sahip değiller ne de olsa. Roger hangi şartlarda adaya gelmiş bilmiyoruz. Lakin benim gördüğüm gelmiş istediğini almış ve gitmiş. Kimse de engelleyememiş. Bu da bir meziyettir. Çılgın olmak lazım bu iş için.
 
Wb'nin yenilmesi için ölmesi gerek kafasının yarısı yok iken bile yaşayan adam ölmeden yenemezsin. Wb yaşadığına göre yenilmemiş diyebiliriz. Roger'ın yenilmesi ve Rayleigh'in kurtarmış olması daha olası :artiz:
 
-Wb'nin övülmesi bile Roger'la dövüşebilmesi üzerineydi. Adam ölürken bile Roger'ı hatırlıyor, onun yolundan gidiyor.
- Roger öldükten sonra Shiki "Roger öldüğüne göre artık önünde bir engel kalmadı." diyor.
-Yine aynı Shiki Roger'ın yakalandığını duyunca o güçteki birisinin nasıl yakalandığını bir türlü idrak edemiyor. Shiki de o dönemin yonkousu gibi bir şey işte.
- Dof ise "Roger'dan sonra Wb tahta oturmak yerine önünde durdu." diyor.
-Wb KK olmak istiyor ya da istemiyor fark etmez. Roger varken istese de olamazmış göründüğü kadarıyla.
-Akainu Ace'i sinir etmek istese de gerçek kralın Roger olduğunu söylüyor.
-Oda, karakterlerin ağzından KK'lığın ne demek olduğunu defalarca kez belirtti. Yonkouyu aşmak. Üstüne h.hakide de herkesi aşmak.

Korsan dünyasının ilahı olan bir adamdan bahsediyoruz yani burada. Yukarıdakilerin dışında da tonla yazılan çizilen şey varken Roger'ı Wb veya bir başkasının arkasına koymak hiç mantıklı durmuyor. Aksine Roger'a kami demek lazım ama insanlar yine de Wb onunla dövüşebiliyor diye denk olduklarını söylüyorlar.

Demek istediğim mangaka bu herifin zirve olduğunu, bu adamdan daha üst seviyede kimsenin olmadığını anlatmak için daha ne yapsın? Bir tek kutucuk içine üzerine basa basa söylemediği kalmış. Roger zirve, tam yanında da Wb varmış işte. Birisi taçlı, diğeri taçsız kral.
Yaw he he :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık