Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863: Mükemmel Centilmen

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 175 87.9%
  • Orta

    Kullanılan: 20 10.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha normalde zaten Luffy kıracaktı ama kata gördüğü için Brook o hengameden faydalanıp kırıyor.


Normal de Luffy ilk kıracak kişi peki sonra Brook u göremiyor mu? :D kafam da deli sorular ya :D
Göremiyor işte. Görmesi de önemli değil zaten, Luffy'i gördü, yeteneğini gösterdi. Sorun sadece Katakuri'nin değil, herkesin gözünden kaçması. Onun da ben Brook'tan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
 
Göremiyor işte. Görmesi de önemli değil zaten, Luffy'i gördü, yeteneğini gösterdi. Sorun sadece Katakuri'nin değil, herkesin gözünden kaçması. Onun da ben Brook'tan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
Hmm o zaman doğrudur çok da şey etmemek lazım ama Brook Luffy kılığına girmiş ya kimse çakmamıştır o hengame de o kadar pasta gitmiş kim takar... :D
 
Çok doğru söylüyorsun.Herkes Lufyy nin KK olacağına inanıyor, YONKOUYU nasıl indirecek onu tartışıyor. İnsan bi şüphe bırakır hikayede
Seri 20. yılına dayanmış, muhtemelen bi 10 senesi daha var. Sen 30 yıl boyunca bir hikayeyi ilerletsen sonunda ana karakteri amacına ulaştırmaz mıydın? Seri bu kadar uzunken Oda ne yaparsa yapsın kimse şüphe duymazdı Luffy'nin KK olacağından.
 
Bence katakuri sadece ilk gerçekliği görüyor ve müdahalede bulunabiliyor yoksa buglu olur zaten. Şöyle anlatıyım Sanjinin pederden sıyrılcağını gördü kendi saldırdı ama kendisinden de sıyrıldığını bilip kaçtığı yöne saldırıda bulunsa, Sanji ilk denemedeki saldırının geldiği yönden kaçmaya çalışmazdı zaten anlamsız olurdu.

Kısaca şöyle yani normalde olacak x gerçekliğini katakuri görüyor ama o müdahalede bulunduktan sonra değişen ve y olan gerçeklikte neler yaşanacağını göremiyor.
 
@Wataame Daisuki Anladığım kadarıyla Katakuri'nin k. hakisi bir radar gibi her durumda, yakın gelecekteki her şeyi göremiyor. Mesela etrafında on tane olay gerçekleiecekse, bu on olaydan üçünü görüp yedisini göremiyor.
 
Damat değil, birebir kendi oğulları. Açıklığa kavuşması için isimlerden önce Charlotte soyadı eklemiş Oda. Mesela Tamago, Bobbin ya da Pekoms için böyle bir şey söylenmedi. Yahut damat olan Aladine ya da Bege'in soyisimleri değişmemiş.
Ben sadece kız çocukları olduğunu düşünüyordum, böylesi daha güzel olmuş, muhtemel onun gibi bir ayı. Hatta geleceği görme konusuna o zaman BM buna fazla çalışmayı tembihlemiş olabilir.

Yedirilen her meyve ve özellik organizasyon için önemli yerlerde olmalı, bu haki üzerine yoğunlaşması istenmiş olabilir
 
Şu ana kadar neredeyse gördüğümüz her yardımcı kaptanın ( ya da 2. adamların) kişilikleri aynı.

Kaptan deli doluysa, 2. adam ciddi ve ihtiyatlı.

Roger-Rayleigh
Shanks-Beckmann(2. adamdır diye düşünüyorum)
Luffy-Zoro
Teach-Shiryuu(2. adamdır diye düşünüyorum)
BM-Katakuri

(Bege'de tam tersi sanırım :D )

Bundan hareketle Kaidou gibi çılgın bir adamın 2. adamını merak ediyorum. Eminim ki hem cool hem de fantastik bir zoan meyvesi yemiştir. Mistik ya da antik olabilir.
 
Pedro'nun bir lafı vardı
Mom'un Jinbei seviyesinde bir adamı olduğunu bilmiyorumdum diye ( Jinbei'nin Mom korsanlarina katıldığını duyduğunda )

Neden söyledi acaba böyle birşey.

Şimdi bu E.oda Jinbei'e bir tatlı komutanı aldırır mı acaba.
 
beyler rüyamda Kaido vs. Luffy+Zoro gördüm. yumruklaşıyorlarken zemin çatladı. luffy Kaido'nun ayaklarını yukarı kaldırıp kafaüstü yere çakılması için uğraşıyorken... Zorro bir ShiShi Son son yaptı. sırttan kesik attı. ama çaprazından kesti. kendi yarası gibi. kaido tam boyun üstü çaKILDI AMA YİNE DE ölmedi :D,sonra ayağa kalktı ve luffy yi boynyndan tuttu. Senin öldürebileceğinden ümitliydim dedi.tam boynunu sıkacak uyandım. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık