Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863: Mükemmel Centilmen

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 175 87.9%
  • Orta

    Kullanılan: 20 10.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin antisi kılıç ustaları.
Evet Smoker ın dediği gibi kılıç herkese yarar, meyveyi iptal gerekli, gördüğümüz meyvelerde bir anti çıkıyor ama Luffy bu konuda fazla torpilli, uzuyor şişiyor hakili haliyle de meyve kullanıyor, yıldırımdan etkilenmiyor, ateş desen zaten kendisi de saldırısında ateş çıkarıyor , su desen etkilenmiyor üstüne kendisini ıslatıp kuma saldırıyor, en sonunda Katakuriye saldırı yaparken kendini ıslatırsa ayıp olur :D biraz fazla oluyor yani
 
ayrıca BM korsanlrının erkekleri galiba damat oluyor, yani kendi öz evlataları değil, ana şefkati beklememek gerekli
 
ayrıca BM korsanlrının erkekleri galiba damat oluyor, yani kendi öz evlataları değil, ana şefkati beklememek gerekli
Damat değil, birebir kendi oğulları. Açıklığa kavuşması için isimlerden önce Charlotte soyadı eklemiş Oda. Mesela Tamago, Bobbin ya da Pekoms için böyle bir şey söylenmedi. Yahut damat olan Aladine ya da Bege'in soyisimleri değişmemiş.
 
Yöresel lezzetlerden logia meyvesi yapmış adam Katakuriye, Oda Türk olsaydı lokum lokum nomi falen olurdu herhalde:D Marco, Shiryu klasmanı adama Luffy'nin yapışkan hali diyip geçemeyiz uçuk bişeyler bekliyorum Jokerin tellerinden bile inanılmaz güç çıkarttı. Luffy adamı tatlı niyetine yemeye kalkarsa Buu özelliğini görürüz gibime geliyo Crakeride yiyeyerek yenmeye çalışmıştı.
 
@ZRN Katakuri de Luffy gibi meyve yeteneği ile hakiyi birlikte kullanabilirse çok iyi olmaz mı? Belki bir Majin Boo gibi olmaz ama haklısın Marco, Ben Beckman klasmanındaki adamdan ekstrem bir şeyler çıkmalı.

Edit: Gerçi geleceği görecek kadar hakisi var ve birerbir dövüşlerde inanılmaz avantaj sağlıyordur kendisine.. Belki de bu kadarıyla bırakır mangaka.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık