Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bu BM korsanları aşırı makyajlı kadın gibi bişe. Kaplan gibi gezerlerken Suyu bi atıyosun, yağmurda ıslanmış kediye dönüyo. Gerçi kitap hapishanesinden ateş ile kurtulmuşlardı. Ya yakıcaksın ya sulayacaksın.
Bu BM kendi ruh gücünü etki edemediği bir durumda tek kozu Zeusla Prometheus değildir. Hala tam gücü görülmedi. Diğer Yonko'da bu kadından korkmuyordur. Madem Korkmuyorum, o zaman gidip tokatlayayım diyen var mı. Meyve gücünü daha tam görmedik gibime geliyor. Hadi bakalım.
Brook - Jinbe kralsınız!
 
Mom'ın birisi dokununca delirdiği, çocuğundan çok sevdiği fotoğraf iki laf dalaşı curcunayla arada kaynıyor. Bu kadar önem arz eden bir şeye karşı Mom çok dikkatsiz kalmış. Bege'nin planı kadar troll ilerliyor olaylar. Kilit nokta bu fotoğraf. Ya Mom delirecek ve ortalık şenlik olacak ya da Mom delirecek ve bildiğin kulak tıkacı takıp indirecekler bu kadını. Ulan çok komik değil mi ya? Beklenilen şeklinde gelişirse olaylar Oda çok fena gözümden düşecek.
Neden gözünden düşüyor ki?
  • Ölümden korkmazsan Ana senin ömrünü alamıyor.
  • Cracker'in suya zaafı var ve devredışı kaldı.
  • Mont dor'un kitapları yanıyor.
  • Yine Katakurinin suya inanılmaz bir zaafı var.
E. Oda, mom düşecek demek için daha ne yapsın?
 
Yeni dünyada ölümden korkmayan bir yığın adam bulursun, bir tanesi zaten ölmeye çalışan bir yonkou. İşi sadece bu olsaydı çoktan inmişti bence.

ölümden korkuyorsan bu kadının karşısında şansın yok gibi bir şey. Korkmuyorsan rakibi olursun o kadar. Luffy gibi kalın kafalılar korkmaz mesela :D
 
Bir de Luffy Mom'a rakip olamaz diyorduk ya, bu bölümle beraber beraber ben umutlanmaya başladım. Tamam bu kadının fizik gücü de muazzam ama g4'ün yeni bşr formu ya da 5. düzen gelebilir :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık