Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Meyveyi Kim Yemeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Lütfen beni yanlış anlama. İstediğin kişi hakkında istediğini düşünebilirsin. Ama istediğini söyleyemezsin. Şu konuda haklısın ki yanlış belirttim tabi ki saygı duymak zorunda değilsin ama bu saygısızlık yapacağın anlamına gelmez.

Şu an nedense gerginliği ben yaratıyor muşum gibi geliyor ama lütfen söyleyin yanlış olan ne yaptım ben?
Senin bir yanlışın yok, fazla alıngansın. Bizim forum aile gibidir, bugün kavga edersin kanlı bıçaklı, tek bir özürde muhabbetine devam edersin, bazen ona bile gerek yoktur. Buna alışman lazım.
 
Bak arkadaşım,bir noktada haklısın,ama önceki sayfada sadece adam kendi görüşünü belirttiği için azarlıyor,ben ise gayet yumuşak bir dille,üslubuna dikkat etmesi gerektiğini söylüyorum ama adam ne yapıyor,yaşın kaç diyor.Benim burada söylediğim şey fikirlerin saygı ortamında söylenmesiydi,ama adam şahsıma hakaret ediyor,sence başkalarının fikirlerine bu kadar tahammülsüz birine ne denir?
ben sen o konulardan bahsettiğin için söyledim o yazdıklarımı yoksa tartışmanıza katılmam da bir anlam yoktu sadece yazdıklarınla çeliştiğin için.
 
Görüşünü mangaya göre ya da mantık kurallarına dayandırmadıktan sonra sadece sırf yorum olsun diye buraya mesaj atmayın.
 
ben senin dediğine pek katılamayacağım sana mantıklı gelen bana gelmeyebilir ama sırf yorum yapmak için beyazı siyah diye gösteriyorsa o ayrı tabiki
Nedense yeni üye alımından sonra bu olay daha çok ortaya çıktı. Adam animeyi izlemiş gelmiş buraya yorum yapıyor. Sorsan mangayı da animeden kaldığı yerden okumaya başlamış gelip burda şu olur diyerekten konuşuyor ama neden öyle oluyor dediklerinde ya da birisi aksini iddia ettiğinde "cevap vermeyecem" diyor. Oldu o zaman benim babam senin babanı döver diyeyim karşılığında iyice cılkı çıksın :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık