Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Vinsmoke Judge'ın Güç Seviyesi

Sanji'nin Babası ne kadar güçlüdür?


  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son şıkkı görünce bi gülümseme geldi sonra bi baktım ki o seçeneğe oy atmışım. Hesabım hacklenmiş galiba. :D
Bunlar ilk göründüğünde varlığına inanılmayan, hayali bir oluşum olarak gösterilmişti. Ben de baştaki adam sadece emir veriyor, mafya babası gibi bir şey diye o seçeneğe verdim herhalde.

Baba bana pek güçlü gibi gelmedi. Çakma DJ ve skywalk kullanıyor. Dayanıklılık ve çeviklik namına da bir şey görmedik şimdilik. 5. şıkka oy attım ama o sadece beklentim. Yoksa Doffy seviyesi kadar bile görünmüyor.
 
En mantıklı seçenek amiral imiş. Ona vermişim zati ama son bölümden sonra biraz hayak kırıklığına uğradım açıkçası. Mingo'dan biraz güçsüz olduğunu düşünüyorum şu an.
 
Adam daha neredeyse hiç bir sey kullanmadi hemen Vergo seviyesidir. Bir Dof etmez gibi laf ediyorsunuz.

Bu adamlar ilk açiklanmaya başlandiğin da efsane olarak aniliyordu ve South Blue'yu bir zamanlar tek başlarina yönetmişler. Denizciler bile kolay kolay denizlerde üstünlük sağlayamazken bu adamlar 4 denizden birini yönetmiş.

Şuan için güçleri biraz düşmuş olabilir bu da kesin değil tabi ama yeniden yönetmek istiyorlarmiş bu düştüğüne kanittir bence ama yine de yeniden yonetmek istiyorlarsa asiri bir düşüş beklemiyorum.

Ek olarak BM'nin bile istediği bir teknoloji var orta da bunun sadece uçmak için kullanilan o aletler olduğu sanmiyorsunuz diye umuyorum bu adamlar genel olarak teknolojiye önem veriyor.

Sanji ile Judge arasinda geçen vs de adam sadece uçtu ve 1 teknik kullandi. Adam zaten diyor krallikta ki jerken vinsmokeler için ölmeye hazir diye. Orada ki kişiler zaten tereddüt dahi etmiyorlar duvar olmak için adamlar bu şekilde yetişmiş veya yetiştirilmiş.

Yani bence en kötü ihtimal Dof seviyesi cikar. Ama ben Amiral seviyesi cikacağını düşünüyorum.
 
Bu en altta yazdığım şık olmamış,
Amiral seviyesi veya daha güçlü olabilecek shickiler var
Yani shicki ile amiral bir arada olmamalı sadece biri olmalıydı :(

(Amiraller'den güçsüzdür fakat Shichibukailerden güçlüdür. )
 
Zaten modadır , her çıkan göze batan karakter önce bi amiral gücüne çıkar sonra yavaş yavaş aşşağılara doğru iner.
 
Bu en altta yazdığım şık olmamış, bunun yerine sadece amirallerden güçsüzdür olmalıydı.
Amiral seviyesi veya daha güçlü olabilecek shickiler var
Yani shicki ile amiral bir arada olmamalı sadece biri olmalıydı :(

(Amiraller'den güçsüzdür fakat Shichibukailerden güçlüdür. )
Sadece o değil. Arkadaş alınmasın ama diğer seçenekler de mantıksız ve gereksiz olmuş. Shici seviyesi gibi olmayan bir seviye; yonkou, kk gibi absürd ve açuk seviyeler, Spandam seçeneği falan...

:(

@Sir Crocodile

İlerde bir Mingo kadar çıkabilir. Ama görünen kadarıyla bir amiral etmekten çok uzak bence Judge. Bu biraz da verdiği izlenimle alakalı. Dediklerinde haklı olsan da (Kuzey Mavi'ye hükmetmiş olmaları) o güçlü adam intibası geçmedi bence okuyucuya. Bir amirali bir yonkouyu gösterdiğindeki izlenim yok bu adamda. Ki mangaka yeni birinin gücünü gösterecekse her zaman sağlam sahneler kullanır. Örnekleri çok fazla bunun.

Aokiji:


Kizaru:


Fujitora:


Hani bu adamın olacağı en güçlü seviye amiral seviyesi olduğu için amirallerden örnek verdim ama gördüğün gibi bir amiralle Judge'ın verdiği izlenim çok farklı.
 
Zaten modadır , her çıkan göze batan karakter önce bi amiral gücüne çıkar sonra yavaş yavaş aşşağılara doğru iner.
+1

Bir de en sevdiğim sey amiral ustu ama yonko altı. Sanırsın yonko 10, amiral 8 de amiral ustu yonko altı da 9. Sürekli kullanılan bir tabir ancak o meşhur amiral ustu ama yonko altı adamı göremedik nedense :) Herhalde öyle biri olmadığından zira amiral ustu yonko oluyor. Ki amiral bile yonko olur düşüncem değişmedi, Mom bunu kanitlayacaktir diye düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık