Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O hep vardı ama...Nika'nın kalp atışlarının sesi ilk defa bu bölümde çıkmadı ki.Daha önceden de robot duydu Nika'nın kalp atışlarını.

Neyse bölüm çıktığında ayrıntılı bir inceleme yaparım yine.
Zaten aktif hale gelmişti işte bu sayıda ayağa kalktığını gördük bunda şaşılacak bir durum yok.
 
Şimdiye kadar opta gördüğüm en yaralayıcı saldırılardan biri olmuş, ilginç bir kesiş tarzı zaten Zoro'nun saldırıdan sonraki duruşu da farklıydı.

Lucci'nin de en az sağ kol kadar güçlü olduğunu gösterdi bence bölüm adam çok ani ve çok büyük hasarlar yemezse bu iyileşme hızı ve dayanıklılıkla baya gideri var.
Lucci Tanzanya lokantalarında vitrinde sergilenen bol soslu leopar çevirmeye dönmüş :oleyo:

Bence de bir sağ kolu var Lucci'nin. Bölüm gelsin daha iyi anlaşılır hasarın boyutu.

Bu arada bölüm çoktan gelmiştir bölüm konusunu bir hayırsever açsın da orada yardıralım nihahah.
 
Herkes nikadan özür diliyor. Tarihte nika o kadar ayarsızmış ki yenilebilmesi için son savaşta herkes satmış bunu galiba.
Satılmak gibi değilde aklıma şöyle birşey geliyor; zamanda ileri giden bir abla vardı adını hatırlamıyorum, bence o düşmanların joyboyu ve nikayı geri gelemeyecek şekilde yok etmesinden yada esir etmesinden falan korktu. Artık başka bir kehanet falan mı yoksa öngörü mü bilemem, gerçekleşmeye en yakın olduğu zaman dayanamayıp neredeyse unutulmuş olacağı zamana kadar ışınladı başına birşey gelmesin diye. Yoksa bu kadar güçlü adamı neden satmışlar? Madem satmışlar demekki karlı duruma geçeceklermiş. Şimdi neden af diliyorlar
 
şu boş yorumları ve adam kıyaslamayı bırakın artık @Smoker abi bu kıyaslama işine artık bir ceza veya başka bir konu açılsın içinde konuşulsun. Bu yorumlardan çok rahatsız oluyorum benim gibi de bir sürü kişi vardır forumda.
Rahatsız olduğun yorumu görmezden gel ya da o kişiyi yok say en kesin çözüm bu ama benim yorum yapma özgürlüğümü kısıtlayamazsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık