Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satılmak gibi değilde aklıma şöyle birşey geliyor; zamanda ileri giden bir abla vardı adını hatırlamıyorum, bence o düşmanların joyboyu ve nikayı geri gelemeyecek şekilde yok etmesinden yada esir etmesinden falan korktu. Artık başka bir kehanet falan mı yoksa öngörü mü bilemem, gerçekleşmeye en yakın olduğu zaman dayanamayıp neredeyse unutulmuş olacağı zamana kadar ışınladı başına birşey gelmesin diye. Yoksa bu kadar güçlü adamı neden satmışlar? Madem satmışlar demekki karlı duruma geçeceklermiş. Şimdi neden af diliyorlar
Kurtarma şansları varken kurtarmamışlar gibi bişey bekliyorum. Ya da nika bi yere tek saldırdı yanına giden olmadı.

Luffy 2 yonkouya dalarken filoyu çağırmadı. Nika'nın zeka seviyesi de luffy gibi olabilir. Sonra da millet kendini suçlamıştır.
 
Zaten aktif hale gelmişti işte bu sayıda ayağa kalktığını gördük bunda şaşılacak bir durum yok.
Robot 20 bölümdür aktif ancak ayağa kalkamıyordu veya kalkmıyordu.Antik robotun bu bölümde ilk defa ayağa kalktığını gördük.Sorguladığım şey robotun ayağa kalkmasına hangi sebebin neden olduğu.
 
Toon Force denen illeti iliklerimize kadar yaşadığımız bir bölüm olmuş.

Shitgende Goffy diyorlar, haksız sayılmazlar.

Genel olarak çok şey olmuş ama hızlandı seri ve üzerine konuşacak baya şey çıktı. Robot'un neden hareket ettiği bunlardan biri değil gerçi o kalp atışlarına tepki veriyor net bir şekilde bir çok bölümde gösterildi biraz jetonu geç düşüyor ama kalkması 20 bölüm sürdü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık