Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109: Sonlandırma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 97 56.4%
  • Orta

    Kullanılan: 44 25.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 18.0%

  • Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sodanin bizimkileri kaçırmaya çalışırken tayfayı dağıtıp bir zaman atlaması daha girmesi yok mu be.. özledik iyice. Şu güç dengelerini kurtarma bahanesi ile gönder gelsin reis.
dayı daha hangi güç dengesini nasıl kurtaracak. iki ayda luffy nika olmuş evrene tek atacak güce gelmiş. zoro nasıl bir eğitimden geçmişse daha burnu bile kanamadı. öyle bir ara vererek güç düzeltecekse iki yıl luffy ve zoro sakatlanacak yerinden kıpırdamayıp hamlayacak ancak öyle.
 
pluton antik silah momo olabilir mi? sadece kozuki klanının kullanabileceği silah ile. Poseidon antik silah bir insansa o zaman Plüton da antik bir silah olarak momo olabilir. Deniz kızı prensesi gayepten sesleri duyabiliyor onlarla konuşabiliyor aynı şekilde momo'da benzer sesleri duyabiliyor. Bu arada antik silah benzetmesi luffy'nin meyvesi içinde yapıldı. Antik silahlar sizce bu şekilde çıkabilir mi? ( o vakit sadece luffy'nin işine yarar antik silahlar çünkü ne deniz kızı ne memo gidip teache yardım etmeyeceklerine göre )
 
Ya bu Usopp acaba Saturn’un vücuduna bakıp neden hasar almadığını bulabilir mi ki? Film Red’de Yasopp ile birlikte Uta’yı bu şekilde yenmişlerdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık