Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098: Bonney'nin Doğumu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 61.3%
  • Orta

    Kullanılan: 40 22.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.6%

  • Kullanılan toplam oy
    181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada asıl görev yukarı gitmesiydi, Sentomaru'yu halletmeden gidemez misin diyor Satürn. Benim varsayımım yaşandığında bir amirale git dendiğinde gidemem diyebilir mi? Devrimciler baskın yaptığında onları koruyan amirallere ayar verdi kutsallar, hangisi işime karışmayın diyebildi? Ben de Akainu'dan emirlere uyması dışında bir şey beklemem. Kutsallar ya da hükümet için gerçekten önemli bir emre karşı koyarsa rütbesine rağmen helal olsun derim Fujitora'ya dediğim gibi.
Varsayımsal konuşmanın kötü yanı bu, ben evet diyorum. Akainu kendine çok ters bir görevi reddeder, gerekirse amiralliği de bırakabilir. Sen ne olursa olsun yapar diyorsun. Sadece ikimizin sözü var şu anlık yani bir sonuca varmaz. Dragon gibi bir olay başına senaryoda gelirse ancak o zaman konuşabiliriz.
 
Yorumlara göz ucuyla baktım da kimse bahsetmemiş sanırım.

E. Oda'nın Ginnyye taşlaşma hastalığı vermesi ve ondan da Bonney'e geçmesi hikayesi komple Feng Shen Ji'den araklanmış. Okuyanlar hemen anlar zaten, okumayanlar için özetleyeyim;

  • Feng Shen Ji serisinde Tanrı denilen üstün güçleri olan ve kendini üstün gören bir ırk var OP'taki tam karşılığı Kutsal Ejderler,
  • Bir de Karanlıklar denilen bir ırk var, bunlar Tanrılar tarafından zulme uğratılmış, ezilmiş, köleleştirilmiş, rastgele öldürülmüş, Yer Altı olarak tabir edilen topraklara sürgün edilmiş kişiler ve NiTian isimli komutanları, amaçlarının Tanrıları indirmek olduğunu söylüyor ve buna da Devrim diyor, aynı OP'ta Dragon'un amacının normal Krallıklar değil de doğrudan Kutsal Ejderleri indirmek olması ve kendilerine Devrimciler demeleri gibi, birebir aynı hikaye.


  • İlk resimde koltukta oturan kişi Tanrılar içindeki üstün yöneticilerden Shen Yen, Karanlıkları sindirmek için onların yaşadığı Yer Altı bölgesine Taşlaşma Hastalığı salıyor, hastalık Karanlıklar içinde yayılıyor ve millet patır kütür taşa dönüşerek ölüyor. Yani Tanrıdan Devrimciye geçen bir Taşlaşma Hastalığı var, aynı Kutsal Ejder'den Devrimci Komutan Ginny'e Taşlaşma Hastalığı geçmesi gibi, tek fark OP'ta bu hastalık nadire indirgenmiş ve genetik denmişken FSJ'de salgın hastalık olarak ele alınmış, Ah Rou bile 10 yıla kadar dayanabildi denmesi ile doğuştan hastalığa sahip Bonney'e en fazla 10 yaşına kadar yaşar denmesi de şaşırtıcı bir benzerlik.

  • Devrimci Ordu Komutanı NiTian ErXing Taşlaşma Hastalığına rağmen Tanrıların mekanını basıp En Üstün Varlık olan Tian ile kapışıp hastalık nedeniyle ölüyor. E. Oda NiTian'ın olayını ikiye bölüp iki ayrı Devrimci Komutan üzerinden işlemiş, Taşlaşma Hastalığını Devrimci Komutan Ginny üzerinden işlerken Kutsal Topraklara yapılan baskını Sabo'nun İm'le karşılaşması şeklinde işlemiş.
Peki Devrimci Ordu Komutanı NiTian ErXing, Taşlaşma Hastalığına rağmen Tanrı tokatlayıp Tanrıların Kutsal Mekanlarını basarken kendisine Devrimci Ordu Komutanı diyen bırakın ölümcül hastalığı ömründe grip olmamış Cihangir Solcusu Dragon'un hareketsizlikten kireçlenen eklemlerine kaç puan veriyorsunuz :) @Alpamis @Densetsu no Samurai @Millennium Wizard @NiTian ErXing
Nitian'ın "N" si olamaz sayın savcım. Ne umutlarımız vardı ama tatlı su ejderhası çıktı Doragon. Doragon fanlarının ivedi bir şekilde başka karakterlere yönelmesi lazım. Yol yakınken beyler bakın. Sonra DnS demişti dersiniz iş işten geçmiş olur.
 
Kumanın anılar S-Bear'a aktarılacak böylece gerçek Kuma yeni bir bedenle ortaya çıkmış olacak. Bonney onu büyütecek ve Kuma yaşamına yaşayan en sağlam bedenlerden biriyle devam edecek. Lunarian kanı, Dev kanı, insan kanı.

Kaynak
Kendi ırkı Lunarian ile yarışıyor olabilir. Sıralama yapılmış mıydı ırkların en iyisi Lunarian mıydı?
 
Bu gidişle devrimi Luffy yapacak... Dragon gereksiz yere devrimci ordusunu kurdu 😂😂😂 :hhh:

Devrimci eleman 1 ; Olum bu dragon 20 senedir denizlerde devrim peşinde.
Devrimci Eleman 2; Bunun oğlu varmış... Maymun Luffy diye.. Çocuk 2 senede 3 shibukai 2 yonkou devirdi. Enes lobi ve İmpeldown toplu firarlarındna hiç bahsetmiyorum bile...çocuk 2 senede tarih yazdu bizim deli patron Dragondan bir icraat göremedik... Safi rüzgar.
Devrimci eleman 1 ; Öle deme olum kutsal ejder lerin yemeklik tahin gemilerini bombaladık ya

Devrimci eleman 2 : En büyük icraatımız bu işte 🚩ordan pay biç 

Devrimci eleman 1: olum bu adamın adı havalı diye Dragon diye orduya katıldım . Pişmanım.. İlk fırsatta uzarım artık
 
Son düzenleme:
Buggy'nin hükümete verdiği zarar >>> Dragon.
Adam herkesin başına ödül koyarak resmen tüm dünyayı ordusu yaptı.
Buggy yüzünden denizcilerden kimse güvende değil.
Eğer IMU'yu görseydi, ona da 5-6 yıldız koyar av haline getirirdi.

Devrim icraate geçenlerin işidir, oturup den den mushi dinleyenlerin değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık