Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kid & Law vs Amiraller

Kid ve Law hangilerini yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    65
One piece o kadar absürt bir seri ki . Bigmom ne var ne yok ağır yaralı Kide basıyor kılıcı , herif kalkıp başım ağırdı diyor sebebi de Hawkinsin kuklayı kontrol edip duvara kafa atması . Sonrasındaki saldırılara değinmiyorum bile , Kid hepsini avuçladı .

Sonra Shanks gelip hop lan düdük sen benim adamlara mı atar yapıyorsun deyip ‘ TEK ‘ atıyor . Direk yok ediyor , hayatını sonlandırıyor , gülünü solduruyor , baharını kışa çeviriyor . Niye ?

Çünkü Shanks sahne alıyor ve etkileyici giriş yapması lazım. Peki öncesi ? 3 milyar ödül , Bigmomn indirilişi ? Yemişim öncesini diyor E.oda .

Bizde yok Kid bulaşık makinesi atar , kahrolası punk atar Akainu dayanıklı göğüsler gibi argüman atıyoruz .

Geçiyorum bunları . Akainu hem Law hem Kidi şişe geçirir .

Akainu ve Teach bu seri için önemli karakterler .

Diğer amiraller için Kuzan aynı öneme sahip . Gerisini görecez
Ben hikayede ne olur demedimki biz fantazi karşılaşma yapıyoruz yoksa Teach ve Shanksa zaten eski yonkoları indiren gençler üzerinden şov yaptırdı.

Shanks tek başına tek atmadı Kid'e damned punk elinde patladı
 
Ben hikayede ne olur demedimki biz fantazi karşılaşma yapıyoruz yoksa Teach ve Shanksa zaten eski yonkoları indiren gençler üzerinden şov yaptırdı.

Shanks tek başına tek atmadı Kid'e damned punk elinde patladı
Adam acımadan tek attı be Tiksav. :D Elinde silah olması fark etmezdi.
 
Orada Coby'nin gardını düşürmesinin de etkisi var tabi ama göründüğü kadarıyla kılıç haki kaplı değilken o kadar kolay delip öbür taraftan çıkması hayal kırıklığı yarattı.O sahnede direk Law'ın içten patlamalı kılıç darbesini yese ne olurdu diye düşünmüştüm.
Garp, meyvesiz ve normal bir insan tahtalı köyü boylar.

Law'ın bugüne kadar ki rakiplerinde dikkat edinilmesi gerekilen husus, hepsinin kendini iyileştirebilecek bir yanının olmasıydı. Bunun altının çizilmesi lazım. Önemli bir nokta bu husus. Oda'da bilerek denk getiriyordur böyle. Yoksa kendini meyvesiyle toparlayamayacak ya da iyileştiremeyecek biri için büyük sıkıntı, Law.
 
Kendi için değil tayfası için korkmuştur ölecekler diye.Kızıyor zaten baya böyle donduracak tek kişi var düzelt adamlarımı diye.Hancock’a da sitem ediyor.Law yapamaz mıydı sanıyorsun yapboz ederdi tüm tayfasını uyanmış meyveyle ama adamın tayfasıyla işi olmadı direk karasakala odaklandı.
Muhatabı doğruydu. Genel itibariyle kendi tayfasını da düşünerek en hızlı şekilde Radio Knife çekseydi ya da ruhlarını değiştirseydi bu iş bitmişti. @Alpamis oku sen de. :D Ama işte Karasakalı, Oda Luffy'e hazırladığı için Karasakala galibiyet lazımdı.

Bu bile okuyucuyu kesmiyor. Şuan ki halinde dahi gördüklerimizde Karasakalı, Luffy'e yetersiz buluyorlar. Ama şunlar bir karşılaşsın var ya Law, nasıl bir canavara karşı sağlam mücadele verip yormuş o zaman bir kez daha anlaşılıp değerlenecek.
 
Belki de en rahat 2v1 atacak karakter kendisi iken yeni amiral ve dandik Shanks filminin azizliğine uğradı diye Aramaki küçümseniyor.
Adamın rakibinin iliğini sömürme yeteneği var. Tamamen beklenti benimkisi ama böyle rakibini emme yeteneği kendi gücünü yenileme ile birlikte paket olarak gelen bir yetenek oyunlarda falan. Sonuçta rakibinden emdiği gücün bir yere gitmesi lazım. Şimdilik sadece yaşlı Garp diyorum ama Borsalino'nun performansına göre değişebilir bu durum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık