Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Takıntılar, Batıl İnançlar ve İnanışlar

Ciddi bir işe başlamadan önce duş alırım.

Gün içinde dışarı çıkacakmışçasına giyinirim. Yatana kadar da hep öyle dururum yani evet evde bile dışarı kıyafetimle dururum. Bunu yapmadığım takdirde kendimi pis birisi gibi hissederim.

Eğer kirli olduğumdan şüphe duyarsam duş almadan hiçbir şey yapamam. Kesinlikle hiçbir şey. Kirliyken aldığım nefesten hayır gelmez.

Birkaç ayda bir, mümkün olduğunca ayda bir, kan testi yaptırırım. Faydası bir yana iğne sızısının beni canlı tuttuğuna inanırım. Yaşadığımı hissettirir bana.
 
Aslında bir takıntım var. Diğer insanların düşüncelerini, eğilimlerini ve meraklarını öğrenmek isterim. Bu yüzden forumda pek çok anket konum var. Kim kimdir, dışarı gösterdiği kişiliği nasıl, gerçekte nasıl biri, zayıflığı ne... gibi şeyleri merak ediyorum.
 
Küçük bir kurbağa oyuncağım var.Sınavlarda ne zaman yanımda olsa onun şans getirdiğini düşündüğümden üniye sınav dönemleri çok kere onunla gittim.Arkadaşlardan gizliyordum tabii :D Sadece bir kere evde unuttum onu.O gün ki sınavdan hayatımda aldığım en kötü notlardan birini almıştım :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık