Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

  • Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

    Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

    Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

    Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

    Kullanılan: 31 13.6%

  • Kullanılan toplam oy
    228
Ben de şimdi buna bakıyodum, oradaki iğne kaç 49 milyon dolar mı? Bence balinalardan biri yanlışlıkla alım yaptı, yoksa bunun başka bir açıklaması yok.

@justahuman 49 milyona iğne atmış, 5534 dolarda da dakikalık kapanış var.
Belirli bir para biriminde bir sıkıntı oldu muhtemelen yoksa genel grafiğe yansırdı mantığı yok bunun. Geçen ETH/TR 0 yaptı mesela anlık. Yani kimse alıp satamamıştır o an belki bir kişi o da yanlışlıkla dediğin gibi.

En kötü 40 doları görmüş işte. 10 dolar koyan 26.666 dolar yani 225 bin TL falan kazanmış. İnanılmaz bir oran pek böylesi de yok yani. Üstelik çok kısa süre. Cordano ICO'dan alanlar 800x yaptı mesela ama o kaç yıl geçmiş yine de ilk çıktığında 10x ile listelenmiş direk.

Bittorent ICO satışı yapmış ve şu en kötü günlerinde bile 40x civarında. En iyi fiyatı civarında satabilen de 100x yapmış.

İyi ICO denk getirmek gerçekten çok iyi. Ben de PointPay'e yaptırdığım yatırımı 26 dolardan 40 dolara çıkardım. Keşke shibaya yatırmamış olsam minimumum 100 dolar atardım. Pazartesi belki 60 dolara arttırırım ama yetişmeye bilir bakalım. Pazartesi Ön satıştaki fiyatı 0,25'den 0,3'e çıkaracaklar. İlk alan 0,1'den almış. Her hafta artacak ve listelenene kadar ön satış fiyatı 0,5'i bulmuş olacak deniyor. Bakalım listelenince kaçtan listelenecek çok fazla balina var ön atışın altına düşmesi bile işten değil. Ama bir de Casper gibi oluyormuş : P Çok fazla soru işareti var sırf projeye güvendik de bakalım patlamayız inşallah. : ))
 
Shiba güzel düştü, bir ihtimal az daha düştükten sonra yükselebileceğini düşünüyorum. İlk aldığımda da 3x e yakın artmış, sonra eski seviyesine gelmişti. Daha sonra da bildiğiniz gibi uçtu. Yine de adettendir ytd.
 
İnanın son 1 senede parasızlıktan başıma gelmeyen pislik kalmadı. pandemi çok insanlara zarar verdi. Türkiye'deki kur ve fiyatlar işsizlik de tetikledi. Şuan bu kadar furya olmasının sebepleri bunlar.
Evet bu bir ponzi ama zaman zaman artıp azalan bir ponzi henüz stabil olmadığı için de muazzam kazandırabiliyor. Bunu lale borsası çılgınlığına benzetiyorum. birgün gelecek çöp olacak millet kafayı sıyıracak. ama bu pandemide iş yokken yapılacak daha güzel birşey yok gibi. cüzi miktarlar ile girilip anapara çıkarıldıktan sonra hayat idamenizde likidite sorununuz yoksa çok mükemmel bir yatırım şubattan beri 1 dolarlık shiba coin alanın şuan 14.000 tl parası oluyormuş. ben shiba dan 10 x yaptım ortak sattırmadı dedi daha da artar. sonra binance listeledi. dedik 10x daha yapar. bu sefer borsalar kısıtlama koydu ve hacim genişlettiler. bir baktık Vitalik(eth'nin balinası) tüm hayvan coinlere savaş açtım dedi. abd borsaları enflasyon açıkladı. Elon musk da btc'yi boklayarak meşhur üçlüsünü tamamladı ve btc 58.000 lerden 49.000 e düştü.olan avucunu yalayan milyonlara oldu. bizim öncesinde yaptığımız "x"ler de gitti. böyle bir piyasa işte bu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık