Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Jack

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 156 45.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 187 54.5%

  • Kullanılan toplam oy
    343
48 yaşındaki Katakuri'nin ve 50 küsür yaşındaki Aka'nın sırf zorlu bir vs attığı için güçlendiği iddiaları doğruysa Jack bu gidişle o yaşlarda rahatından yonko olur.
 
Sorun Jackta değil. Zoro çatıda diye millet Sanjiden de fiyakalı işler bekliyor ama bilmiyolar ki Sanji, Zoro değil...
Yalnız Jack neymiş be dayağı yiyor yiyor yine savaşıyor. Adam işe yaramak için doğmuş. Kaidonun tüm tayfa böyle olsa 20 yıl önce kk olurdu
 
Kendi kulvarındaki en dayanıklı adam olabilir.

Kediyle köpek buna günlerce saldırmasına rağmen yıkamadı. Kedi ve Köpekle uğraştığı yetmiyormuş gibi dakika durmadan iki amirale kafa göz daldı. O da yetmedi Zunisha'ya kafa attı. Hiç bir şey olmamış gibi Wano'ya geldi önce Ashura ile çarpıştı. Sonra bütün Minkler seylan modlarıyla bu adama saldırdı, yemedi Kediyle köpek Seylan açıp birlikte daldı... anca yıkabildiler.

Ama biz yıkıldığını sandık, bir kaç bandaj biraz yapıştırıcı ile ayağa kalkıp yarım bıraktığı işi bitirmeye gidiyor. Karakteristik yapısı ve ortaya koyduklarıyla imparator olmayı sonuna kadar hak eden bir adam.
 
Yapma yıldırılacan yine akıllanmadın gitti sonra isyan ediyorsun :hhh:
GOAT yerine ne kullanabilirim ? veya Cringe yerine ne kullanabilirim ? Dilimizin içine gereksiz yabancı kelimeler sokulması ile bu durumu bir tutmayın. "Loser" dedim diye yıldırma atıldı çünkü yerine "kaybeden" yazabilirdim. Ve evet bundan yıldırma yersem yine ağlarım en iyi yaptığım şeylerden biri sonuçta
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık