Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 996: En Güçlünün Adası

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ve Katakuri konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü geçmişte benzer tartışmalarda konuşulan şeyleri konuşacaz yüksek ihtimalle.
Sanji'nin pek bir olayını göremedik timeskip sonrası.Özellikle 1v1 anlamında karakter büyük bir yokluk içerisinde.Şu anki bilgilerle yani somut verilerle bakarsak haklısın , çünkü adamın adam akıllı bir dövüşünü göremedik , saldırı isimlerinin hasreti olduk adeta.Benim tek takıldığım nokta King'in Sanji'yi devirmesi sebebiyle , King-Sanji arasındaki güç farkını belirtmendi.
Queen-King ilişkisi bizim Sanji-Zoro ilişkisi gibi bence.Hem güçsel anlamda hemde iletişimsel anlamda.
Diğer komutanlardan ayrı tutma konusunda haklı olabilirsin çünkü ırkı bile bir merak konusu , ödülü ayrı bir merak konusu ama Tobiroppoların Yamato'yu bulma görevinde Allstar'lardan King ve Jack mücadele için ortaya konuldu.Yani Allstarların arasında öyle pek bir statü farkı veyahut devasal bir güç farkı olduğunu düşünmüyorum.Hikayesel anlamda dediğin gibi olabilir çünkü adamın ırkı başlı başına bir gizem.
Şuan ki gidişata ve duruma bakacak olursak King'in karşısına Marco gelebilir. Özellikle geçen bölüm Prometeus'u yakan anka alevlerinden sonra King'in alevleri geldi aklıma. Gökyüzünde bu iki karakterin savaşı mutlaka gerçekleşecek gibi duruyor. Yalnız şuan ki konumda Marco direk Big Mom'u takip etmeye devam ederse King kardeş ile dövüşebilme ihtimali çok fazla düşecektir. En fazla gökyüzünde ufak çaplı bir mini dövüş okuruz. Lakin King'e karşı Sanji'ye sıfır ihtimal veriyorum. Boşu boşuna Sanji çarşaf olur...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık