Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991: Ölmemize İzin Verin

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu beni cidden şaşırttı bu arada. Güçsüzsün işim olmaz bir tavrı olur diye düşünüyordum.
Doflamingo'ya ağlamasından belliydi ya, şeytan da olsa adamlarını mesafeli bir şekilde seviyor. Oden'in kafasını karıştıran kame kame no mi kullanıcısını öldürmesi de cabası.
 
Wano başından beri hatta daha Wano başlamadan bile yıllar önce Kaido vs Novalar bekleniyordu zaten ve mantıklı da, bu herifler geleceğin İmparator adayları olarak görülüyordu en başından beri ve Kaido & Linlin gibi şu an en güçlü 2 İmparator karşısında birkaç tane eksikle savaşmaları gayet uygun bir eşleşme.
Nova’larda sikinti yok zaten, ama Oda tayfalari da isin icine katacakmis gibi gozukuyor simdi. O yuzden bulamaca donecek dedim
 
Bir tarafta en güçlü sağ kolu ve öz oğlunu falanca sebeplerden öldürmekten çekinmeyen Linlin, diğer tarafta ise en güçsüz sağ kolunun hakkını verip ona saygı duyan Kaido.
 
Sanji Lütfü'yle Kinge doğru gidiyor, Queen Zoro'ya saldırıyor. Bu sefer sıralamada değişiklik olacak gibi. Artık yüzleşmeler yakın olduğundan King vs Zoro yatar zorri fanı kardeşilerim.
 
Rezil bölümdü. O kadar zarar verilemeyen , havada, karada ve denizdeki en güçlü varlık ne hallere düştü :D

Koca X-Drake VS Who's Who & Queen & Hawkins off panel :D Nasıl bunlar bir araya geldiler belirsiz. Kaido, Jack için "O benim has adamım ona yaptıklarınızı oturup izleyecek değilim" çekiyor. İyi de adam 3 sayıdır oturup izliyor. Yani, Oda ne yaptığını bilmiyor bence artık.Serbest stil takılıyor :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık