Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990: Tek Kişilik Ordu

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bir şey fark ettim kin'e-mon jack'e saldırmaya çalışacakken inu ve neko durduruyor bir önce ki sahnede de 9 kınlar gözüküyor eee o zaman kaido ile kim savaşıyor? King neden kaidoya ulaşılmasını istemiyor? 9 kın savaşmış galiba yaralnmış gibiler ama kaido nerede çatıda öyle bekliyor mu?
 
Şu büyük samuray kaskının olduğu yer varya. O kaskın benzeri water 7de kılıç ustası olan bir korsanın kafasında da var. Ama dayak yiyor.
 
Hatırlamıyorum şu an Franky hangi deve ışın attı? Eğer o dev şu an yoksa ve Luffy kalanlara G4 açtıysa vay anam vay
Franky'nin ışınını bence küçümsüyorsun :ühü:Tam güç kullandığı sahne var mı hatırlayamadım ama Elizabello'nun yumruğu gibi az ama öz görüyorum onu. Düşman başına yani.
Edit: BAA'da kullanmış Link.
Vurduğuda daha piyasada yok hala ayrıca. Bide Radical beami aynı skill'de olsa güç bakımından ayarlıyor galiba. Kimisinde ufacık lazer atarken kimisindede bu videodaki gibi yer gök bir oluyor.
Edit2: Bu link'te gücünü baya düşürerek kullanmış. Yani tam kapasiteni görmemiş bile olma ihtimali hala var. Hala doğru karar olduğunu düşünüyorum g4 açtığı için. Oars'la bir kıyaslama yapıyor number'ları. Tabi eski güçleri yok ama çok zamanlarını alacak açmazsa.
 
Son düzenleme:
Luffy arc sonu net bir şekilde amiral seviyesi olur. Kaido'yu indirmek için yeterli sayıda adam var özellikle Marco'nun da o dövüşte bulunması lazım tabi. Ama hiçbir koşulda ve şartta ittifaktan BM'yi de indirebilecek bir ekip çıkmıyor.
Adam Kaidouyu devirecek ve amiral seviyesi olacak yani :D
 
İm'in ölmüş olması lazım kı ope ope no mi bir daha doğabilsin bu yüzden bu meyvenin kullanıcısı olması düşük ihtimal. Kurgu içerisinde en büyük kurallardan biri bu
Yanlış anlamışsın kral meyveyi yiyen istedini ameliyat ediyor ve karşılığında ölüyor sonra meyve tekrar diriliyor. Doflamingo zaten lawı o ameliyatı kendisine yapması için hazırlıyordu ope opeyi ona yedirecekti.
 
Luffy zaten öyle yada böyle Kata yı alacaktı ama milletin anlam veremediği çok anlamsız bir galibiyet oldu.Çoğu kişinin içine sinmedi.
 
ya benim demek istediğim şuydu: diyelim ki katakuri veya yc1 adamlar 1000 birim güç olsun.
amiraller 2000 birim güç, filo amirali 3000 birim güç, yonkou 4000 birim güç, kk 5000 birim güç olsun.

luffy şuan 1200 falandır. katakuri dövüşü bittiğinde 1000 civarındaydı.

ama birileri luffy kaidoya tek dalıp alacak diye düşünüyorsa yanılıyor, daha çok güçlenmesi lazım. luffy haki powerup ile birlikte 1500 falan olur. uyanışla 2000 falan olur diye tahmin ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık