Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987: Sadık Uşaklar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Bm biliyor kaidonun gücünü ,luffye kaidoyu yenmek gibi saçma sapan şeyler söylemeyeceksin değilmi diyor.
Aynı Kaido sonra Ace triplerine giriyor. Ace’den beri hasar aldığı için böyle ezik triplere giren bi Kaido var.

Hüüüüüüü beni kestiler. Kurbanlık koyunlar bile kesildikleri için Kaido kadar ağlamıyor. Ayrıca Big Mom, Kaido’yu indiremeyecek olsa o adaya adım atmazdı. Komutanları olmadan basıyor King’le Queen’i de üst üste koyar öyle döverim Kaido’yu diyor.
 
Law ve kinemon dövüşmediler. Kinemon kaçarken law arkadan slash atarak kesiyor. Kaldı ki law meyvesi ile kesiyor. Ben kinemon > luffy demiyorum. Ama kaidoya hasar verme noktasında kinemonun saldırı > luffynin g4ü diyorum. Gayet de mantıklı. G4 ile çizik atamadın. Adam geldi kılıçla kesti bu kadar basit.
Jack'e 5 gün boyunca çizik atamayan hasar veremeyen adamlar (Neko,İnu) Kaido'ya hasar vermişler o zaman Jack'in bedeni > Kaido :D Senin mantığınla :D
 
Luffynin ne yaptığı önemli değil. Önemli olan çizik atamaması. Bir tarafta kan alan kinemon var diğer tarafta çizik atamayan luffy. Nasıl oluyor da luffynin saldırısı daha üst oluyor?
Hay Allah'ım ya rabbim, çizik atmasının gram önemi yok. Tutturmuşsun bir çizik de çizik. Zaten 3 bölüm sonra silinecek bir çiziğin gram önemi yok, Oden gibi kalıcı bir yara verilmedikçe Kin'emon'un saldırı gücü daha fazla diyemezsin. Bir tarafta 9 kişi Kaido'ya dalıyor ve 1 kere yıkabiliyor, diğer tarafta Luffy var ve tek başına 2 kez yıkabiliyor. Yumruk atarak kesik mi atmasını bekliyorsun anlamadım ki derdini.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık