Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 402 88.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 51 11.3%

  • Kullanılan toplam oy
    453
Adam savaş boyunca kafasız takıldı diye hayran kalmıştık meğerse yıllardır kafasız yaşıyormuş :D.

Oden meselesi gerçekten fiyasko, Oda batırdı. Kaş yapayım derken göz çıkardı gibi geliyor bana, yani Oden'in hikayesine WB'yi hiç katmasa daha iyi olacaktı, Oden direkt Roger'ın gemisiyle maceraya başlasaydı.

Bu arada senaryoyu şu şekilde toparlayabilir belki: Oden ölmeden önce Beyazsakal Korsanları için bir mesaj bırakıyor, ölümünün ardından Neko falan bu mesajı götürüyor. Bıraktığı mesajda onlardan 20 yıl sonra Wano'da olmalarını istiyor. Malum Oden bu konuda takıntılı, her ne kadar 20 yıl olayı da hiç hoşlanmadığım bir muhabbet olsa da. Marco da bu yüzden mutlaka geleceğim şeklinde nota yazıyor, çünkü Beyazsakal Korsanları adına verilmiş bir söz var vs. Oden'in ölümünden haberdar ama Wano halkına bu denli zulmedildiğini bilmiyor tabii. Ne dersiniz böyle bir açıklama getirilirse, yeterince tatmin edici değil ama, ne yapalım. Tabii Beyazsakal Korsanları'ndan diğerlerini de görmemiz gerek, ben özellikle Ace'in eski tayfasının Wano'ya gelmesini bekliyor ve umuyordum. Neticede Ace'in de yarım bıraktığı bir hesap var Wano'da, gerçi onun hesabını kardeşi kapatır.
 
Hiç mi işlevselliği nedeniyle kurtarmamışlardır? Luffy'nin amaci Korsanlar Krali olmak degil mi? Korsanlar Krali olmak icin ne yapmalisin? Ponelghypleri okuyabilmelisin. Luffy hayalinden vazgecer mi hayir? Robin olurse ne olur? Eline gecen poneleri okuyamazsin. Yine de bir cikar catismazligi var. Baskin duygu arkadaslik bagi olsa dahi islevselligi inkar etmek mumkun degil bu konu da.

Bu sefer sen islevsellik getirdin galiba :D Hatta ileri goturup Wb ve Ace'in iliskisini cikar iliskisine bagladin.

Edit:Evet senin dedigin durum makul gorulebilir Ace konusunda. Eger boyleyse haklisin. Ama bu sefer de Wb'nin Ace'e yaklasimi digerlerine nazaran daha farkli olacak. Yani bir yeri kapattik derken bir yer daha aciliyor.
Kurtarmadilar çünkü o sıra Yol Ponegpyhlerinden haberleri yoktu bile. Olsa bile o yüzden kurtarmadilar. Bir gram bile o tarzda bir sebep bulamazsın.
 
Luffy fan modu açık xD

Roger neden Oden'i kurtarmadı ? Çok büyük bir adilik nasıl kurtarmazsın, şimdi kimse kalkıp öldü demesin ne olmuş yani ölmüşse gelip kurtarması lazımdı :artiz:

Luffy fan modu kapalı.

:hhh::hhh:
 
Bir sey hem a hem de a' olamaz ki :D

Tabi ki hepsini kurtarmaya gideceginin bende farkindayim ama Wb'nin Secilmis Ace'e bakisi her zaman farkli olacak. Yani her ne kadar herkese esit davransa da yine de Ace onlara nazaran daha onemli olacak.

Burda bile "Secilmis" diyerek Ace'i farkli bir yere koymuyor muyuz zaten?
Koymuyoruz. Bir şey hem a hem de b olabiliri, bu çok doğal bir durum. Örneğin iki çocuğun var ve biri TM'ci diğeri MF'ci. İkisinden de doktor, mühendis vs. olmasını bekleyemezsin çünkü nitelikleri farklı. Ama ikisinden farklı beklentinin olması sevginin de farklı olduğu anlamına gelmez. Ya da bir avukattan ameliyata girmesini, bir doktordan seni davanda savunmasını bekleyemezsin ama bu ikisi arkadaşınsa, ikisini de eşit derecede sevebilirsin.
 
3 ay önce xD

Haberi vardı gelmiyordu hep hikaye anlatıyorsunuz :at:

Haberi yoktur der geçer. (oldu)

Günümüz.

Haberi yoksa niye yok haberi olsaydı :at:

Roger, WB'yi son gördüğünde Oden ile ilgili bir konuşma vardır, Oden işleri kendi çözmek istiyordu muhtemelen.

Şu son dediğim ortaya çıkacak muhtemelen ve o zaman da karşımıza başka bir hayal ürünü eleştiri gelecek :hhh:
 
Düşünsenize bir kardaşınız var. 20 yıldır arayıp sormuyorsunuz. Öldüğünü bile bilmeden ölüp gidiyorsunuz. Ama siz normal biri de değilsiniz. Eliniz kolunuz neredeyse her yere ulaşabiliyor. Dünyanın en güçlü adamı olarak görülüyorsunuz. Altınızdaki elemanlardan biri, bizden birine zarar geldiğinde olacakları tüm dünya bilir diye bir söz bile ediyor.

İronik...
 
Düşünsenize bir kardaşınız var. 20 yıldır arayıp sormuyorsunuz. Öldüğünü bile bilmeden ölüp gidiyorsunuz. Ama siz normal biri de değilsiniz. Eliniz kolunuz neredeyse her yere ulaşabiliyor. Dünyanın en güçlü adamı olarak görülüyorsunuz. Altınızdaki elemanlardan biri, bizden birine zarar geldiğinde olacakları tüm dünya bilir diye bir söz bile ediyor.

İronik...
Oda'nın hatası var işte. Mantık hatası oluştu. Niye bu kadar hala savunmaya çalışılıyor onu çözemedim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık