Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Kozuki Oden

Kim kazanır?

  • Akainu

    Kullanılan: 226 64.0%
  • Oden

    Kullanılan: 115 32.6%
  • Berabere

    Kullanılan: 12 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    353
Birisi yakın saldırı karakteri iken diğeri hem uzak hem yakın saldırı karakteri. Akainu bu yönden çok avantajlı çünkü Oden hasar vermek istiyorsa fazlaca efor sarfetmeli(Slashlarla pek bir sey yapamaz) Akainu bedeni lav yapıp saldıracağı için Oden hasar vereceği kesin olan durumlarda tam güçle vurmalı ki Akainu'yu zayıflatıp halledebilsin. Akainu'nun her vuruşu ölümcül derece de olacağı için(malumunuz kendisi karakterleri oldurmekten buyuk haz alir) Oden'in iyi savusturmasi gerekiyor. Bir de Lav gibi haks meyve de başa dert açacağı için Akainu'nun kazanma ihtimali yüksek.
 
Kaido'ya hayatında aldığı tek yarasını verdiği zannedilen şahısla Kaido'ya gerçekten hayatının tek yarasını vermiş adamı mı karşılaştırıyoruz genjler ? Behehe :rolleyes:
 
Sakazuki sağlam adam zaten bunu herkes biliyor şu anki imparatorlar ile de 1 v 1 kapışabilecek birisidir lakin Oden'de Kaido'yu,inletmiş,ona büyük bir hatıra bırakmış,dalavere ile yenilmiş birisi.

Kapıştığı Kaido'nun seviyesini tabikii bilmiyoruz ama şuan ki halinden ne kadar güçsüz olabilir ki ? Yani Oden her türlü çok çok güçlü bir adam.

Şu anda yaşasaydı eminim ki Sakazuki'ye çok çok zor anlar yaşatırdı ama kesin olarak biri yener de diyemiyorum çünki Sakazuki'de çok sağlam birisi.

Biraz ezildiğin düşündüğüm içinde oyumu Oden'e vereceğim.
 
Kaido'ya hayatında aldığı tek yarasını verdiği zannedilen şahısla Kaido'ya gerçekten hayatının tek yarasını vermiş adamı mı karşılaştırıyoruz genjler ? Behehe :rolleyes:
Wb, Mf döneminde bile "en güçlü" unvani ile anilirken kafasini ve gogusunu delen kisi Kaido'ya zarar mı veremeyecek? Kaido Mf zamani zirveyi yaşiyor bak bunu da dusun.:rolleyes:

Fufufu.:rolleyes:
 
Wb, Mf döneminde bile "en güçlü" unvani ile anilirken kafasini ve gogusunu delen kisi Kaido'ya zarar mı veremeyecek?

Fufufu.:rolleyes:
Wb'nin Mf zamanı en güçlü olmadığını dedem bile biliyor. Raf ömrü +450 bölüm geçmiş şeyleri hala tartışmak istiyorsan Toki ablamızla görüş Mf zamanına şutlasın seni reyis :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık