Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976: Kendimi Tanıtmama İzin Verin

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun en büyük sorunu karakterlere karşı kaşıntısı olan üyelerin mangada olanları görmezden gelmesi ya da işine göre çevirip durmasıdır. Artık forumda bu yüzden tartışma kalitesi yerlerde ve 5 dakika bile ayırıp tartışmaya değmiyor. Forumda millet kaşıntısı olan karakterlere laf atmak için tartışmalara girip yorum atıyor. Her çeşit fandan üye var bu grupta.

50 sayfada acaba kaç tane bölüm yorumu var ya da geleceğe yönelik güzel manga yorumları var?

Kanjuro, çöp Sanji'yi durdurmuş. Sanji'den bir şey olmazmış. Law, Dof'tan dayak yemiş bir daha asla Dof seviyesinde birini yenemezmiş. Zoro güçlü birine denk gelmemiş asla sağlam birini yenemezmiş. Kid arcta önemsizmiş.

Eskiden millet harbiden bölüm yorumlarının 50 sayfası varsa 50 sayfasını da okuyordu yav. Şimdi yorum yazdığın sayfanın bile yorumunu okumak o kadar gereksiz ki. Çünkü millet boş boş birbirine girmiş. Anlamsız tartışmalar. 1-2 kişinin yorumunu okumayıp geçerdin gerisi gayet güzel yorumlar içerirdi şimdi herkes kendini kaptırmış birbirine ya da karakterlere gömüyor. :D Doğru düzgün yorum yapan üye kalmadı.

Bazen tahminlerimi falan yazsam mı diye gaza geliyorum ama foruma girince 5 dakikada soğuyup çıkıyorum.
 
Özellikle Jinbei atak yaptıktan sonra Sanjiye bir bakın. Nasıl içerlemiş, nasıl kıskanmış... Haset Sanji.
 
Özellikle Jinbei atak yaptıktan sonra Sanjiye bir bakın. Nasıl içerlemiş, nasıl kıskanmış... Haset Sanji.
O kadar kıskanmış ki kocaman gülümsemesinden gözleri görünmüyor : ))

Kid Luffy'le hala rakip olma çabasında bunda bir değişiklik yok. Ama kurgu gereği rakip olmaktan çıkacak artık Luffy ile kıyaslanmayacak bir karakter olacak muhtemelen. Law gibi.
 
Moria'yı tekleyemedi.Moria sonradan sağlam bir şekilde gösterildi zaten.Amiral de tutmadı.Amiralin tek atağını durdurdu,diğerinde de canından oluyordu zaten.Aokiji de Dof'u övüyordu adaya amiralleri yollayın falan diyordu hatta noldu g4e bayılan bir Dof.Sanji'nin suitle Page One gibi bir adama karşı zorlanmadan muhtemelen kazanması bile Jinbei'yle kıyaslanması için bir sebeptir.Germa'dan güçlü olmak bir vasıf değil bana göre.Sanji suitsiz alayından güçlüydü yahu onların.Jinbei Jack'i alıp Sanji Queen'i alırsa aralarında fark ortaya çıkacak zaten.Ne Zoro ne de Sanji Jinbei'den zayıf değil p.uplarla beraber.
Sonunda şu konuda mantıklı bir yorum yapılmış. Tebrikler.
 
Seride bi ölme fantazisi var... Bizim tayfa ile yolculuk yapan ölmek istiyor arkadaş. Lakin kimse ölmüyor... Jimbe 500 bölümdür ölecek şimdi de 9 kın eklendi. Bu ''Öleceğim yer burası'' muhabbeti hakkaten çok komik bi hal aldı. Pedro adamdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık