Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Koronavirüs Konusu

Bilemiyorum. İtalya uzun süre sakinde. Vaka sayısı da ölü sayısı da çok azdı. Sonra bir anda ölü sayısı artmaya başladı. Neredeyse katlanarak hem de. Salgının ateşli bir yayılma halinde olduğu şu zamanlarda hiçbir tarih benim için rahatlatıcı olmayacaktır. Belki Çin'deki gibi iyileşme oranları gibi ölümlerden çok daha hızlı katlanarak artışa geçtiğinde biraz daha rahat hissedebilirim.
Sende de şiddetli öksürük vardı sanırım. Moralini yüksek tut ailenin sana ihtiyacı var inşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu. İyileşme oranı çok yüksek dünya genelinde test yapılan sayısı çok az olduğu için aslında iyileşme oranının gripten bile iyi olabileceğini söylüyorlar.

Ailenizin yurt dışı bağlantısı var mıydı hocam dolaylı da olsa
 

Üye silindi 5781

İstanbulda Sağolasınız düşünmeniz yeterli.

Ablamın testi de pozitif çıkmış. Muhtemelen benim testte pozitif çıkacak bakalım yarın bir hastaneye gidip kontrol ettireceğim.
Hocam hangi semt?

Geçmiş olsun bu arada.
Kendinize dikkat edin hocam.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Birkaç gün önce (kaç gün olduğunu bilmiyorum artık zaman algım iyice bozuldu sabah 7'de yatıp akşam 5'te falan kalkmaya başladım.) ekmek almaya gitmemi saymazsak 15 gündür insan yüzü görmüyorum. Herhangi bir belirti de yok, sanırım kişisel karantinaya virüsü kapmadan girmeyi başardım.
 
Ben de 07:00-17:00 uyuyorum aynı şekilde. Tam 14 gün evden dışarı adım atmadım.

Bugün çıktım, arkadaşa misafirliğe gittim 2 saatliğine, 2şer bira içtik mesafemizi koruyarak. İyi geldi valla.
Bahar dönemi komple UE olduğu için iyi ya yoksa okul geri açılınca çok zorlanırdım. Uygulama derslerini Yaz Okulu döneminde yapacaklarmış. Uygulama derslerimden toplam 1 vize ve 2 finalim var, onlar da Yaz Okulu döneminde mi olur merak ediyorum. Muhtemelen öyle yaparlar ama.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık