Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 972: Adım Oden! Ve Ben Haşlanmak İçin Doğdum!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte gerçek bir çorba! Haşlanmak için doğduğunu nasıl da izhar ediyor :alkis:
Buna onurlu bir şekilde ölmek deniyor. Senin avatarındaki şahıs anlamaz. Yalniz benim anlamadığım, nasıl şu fb'yi okuyan biri oden'den nefret edebilir ya. Adamın tek suçu azıcık saf olması
 
Luffy daha doğrudan bir adam. Luffy Kaido'yu görür görmez saldırıyor ve dediği laf şu eğer Kaido'yu indirirsem bunların hiçbirine gerek kalmayacak doğru da diyor. Oden de direk böyle düşünse idi şimdi Luffy'i misafirperverlikle karşılayan bir Wano olurdu.
 
Yaşlı kadın araya girdi diye öldürmüş havasını atıyor. Madem o kadar adil bir adam, lafını yemesin. Orada sözü Oroçi verse anlarım, ama o karışmıyor bile.
Bence kaidoya fazla yükleniyorsunuz. Bu adamların hepsi korsan, kirli işler peşinde koşmaları normal. Oden bile kaidoya saldırırken sarhoş - savunmasız bir anını kolluyordu. Oden bile bunu yapıyorsa bence kaidonun bu hareketi normal. İstila etmeye geldiği şehirde adam bir saat ayakta kaldı diye serbest bırakacağını düşünmüyordunuz heralde..

Ayrıca odenin ölümü bence whitebeard'ın ölümünden bile daha efsaneviydi, 3 kez baştan sona adamın hikayesini.. Şu an animede ki top 3 fav karakterlerimden biri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık