Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 972: Adım Oden! Ve Ben Haşlanmak İçin Doğdum!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna katılıyorum.

Bırak Wano'yu Op'a dair mantıklı bir beklentim kalmadı.
Şuan bence geldiğimiz nokta Odanın kafasında bir şeyler var bunları allem edip kallem edip uygulayacak ama mantık falan önemli değil duygu önemli... Özenip 50 kere karanlık şekilde gösterdiği Oden hikayesini inanılmaz kötü işledi...
Luffy büyük bir yardım almadan Kaido'yu indirirse Zoro King'e yürürse falan zaten sıçacak. Onca dram kastık artık intikam vakti diye gaza gelmese bari. Milletin intikam ayağına bunları görmezden geleceğini düşünüyor olabilir.
Luffynin şuan Kaidoyu alma ihtimali 0. 3 kişi dalsalar bile çok zor. Hadi Kaidoya daldın Bm orda o boş oturmayacak ya onun tayfası orda... Bm ihanet etmezse mümkün değil Kaido düşmez. Bm de Luffy ile ortaklık edip Kaidoya dalmaz. Dışarıdan birilerinin gelmesi lazım. Hani belki şey olabilir Luffy Kid Law falan saldırır Kaido düşmez hepsini alır ama Kaido ağır yaralanır bu sırada Bm gelip fişi çekebilir. Teach bile gelebilir meyveye konmaya. Bırakmaz ejderi...

Edit: Zoroda normal şartlar alamaz Kingi ama işte Odanın en has evladı olduğu için aldırabilir. Gerçi ben 9 kından biri veya ikisi ile saldıracağını düşünüyorum.
 
Son düzenleme:

Silinmiş Üye

Yarasa Adam. Tsuru'ya ok atmıştı ve Zoro olmasa kadın ölmüştü. Haini neden öldürmek istediler, bir fikrin var mı?
:ehe: sayende günceli unuttuğumu bir kez daha anlamış oldum. Şuan youtube'den animesine baktım. Bu konuda pek mantıklı cevabım yok. Fakat tsuru'nun da orochi karşısındaki mevkisini bilmiyorum. Yani orochi'nin her adamı bu kadını biliyor mudur ? Şuanlık bu kadar cevap verebiliyorum pek tatmin edici olmadı gerçi ama ben yinede sevdiklerinden çıkacağına inanıyorum. Olayların daha körüklenmesi için kendimde böyle birşey istiyor olabilirim. Orochi'nin oden'e yaptığı oyun ortada zaten bunun aynısını 9 kının sevdiklerinden birine yapsalar bu kez koruyanlar biz olacağız derseler fena olmazdı yani.
 
Bu şekilde de olmaz. Hain/casus olayı hala devam ediyor çünkü. 9 kından hain çıkmaz. Zaten onların düşüncelerini de gördük Oden'le ilgili. Gerçekten Oden'e ağlıyorlar.

Kendisi saçma bir insandır belki. :)

Yani böyle şeylere hiç gerek yok. Zaten Oden ve 9 kın yakalanmış. Tüm ipler Kaido'nun elinde. O platformda durması falan anlamsız. Zaten Oden onları saldıktan sonra üstlerine mermi yağdırdılar. Ya vurulsaydı? Kınların kaçarken Oden hakkındaki düşünceleri de belli. :bilmem:
Hain/casus olabilir ama 9 kından olmaz.
Ya kendisi Kaido'ya ölümüne bağlıysa? Belki de onun için kendisini feda edecekti. :bilmem:


Gerçi cidden hain çıkması zor, geriye Raizo, Hiyori bilgilerini nasıl öğrendikleri kalıyor.
 
Şu sayıdan sonra 9 kından hain çıkmaz bence. Adamlar hüngür hüngür ağladılar ve ölüyorlardı. Şinobu desen kadın Oden ile ölürüm umrumda değil diyor. He olurda bunlardan biri hain çıkarsa baya vurucu ve şaşırtıcı olur.
 
Özellikle raizo'nun sizin hayaliniz bizim hayalimizdir falan demesi. Bu wano'nun kapilarinin acilmasi baya onemli mevzu herhalde. Adam in son sozu bile wano nun kapilarini acin oldu.
Wanonun kapılarını açılması çok önemli. Oden savaş da açabilirdi ama ülke çok zayiat verip Joy Boya hazır olmayabilirdi aldığı zarardan dolayı bence biraz da o yüzden kabul etti bu teklifi.
Luffy'nin Oden'in intikamını almasını istiyorum diyen kaç kişiyiz?
Milyonlar... Odenin Yolu Luffy Luffynin Yolu Odenin Yoludur.
 

Silinmiş Üye

Bu 9 kından birilerinin sahte olma ihtimali de mi yok? Şimdi Mane Mane no Mi Bon-chanda idi onu eledik fakat Catarina'nın Inu Inu no Mi, Model: Kyubi no Kitsune meyvesi de bu işi yapıyor bu tür bir meyve daha olma ihtimali de mi yok? Seride kaç tane ısı benzeri meyve çıktı sonuçta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık