Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 334 76.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 104 23.7%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Ben anlamıyorum ki Yonkou veya Amiral seviyesi olan adam niye gidip onlardan düşük bir unvan olan Shici pozisyonunu kabul eder. Düşünsene Yonkou gücündesin Marineford'dan ayrılırken sıradan denizci Subayı nereye gidiyorsun lan Mihawk diyor sana. Yonkou seviyesisin ama Savaşta Amiral altı bir mevkide resmediliyorsun. Abi Shanks'i, Bigmom'u, Kaido'yu Vista ile vs. atarken düşünün ve bu adamların Vista'ya dövüşü erteleyelim daha sonra yapalım falan diye muhabbet ettiğini. Bana o mevki için çok rezil bir muhabbet gibi geliyor. Yonkou ve Amiraller bunla top gibi oynar. En fazla sağ kol seviyesi
en çok senin yorumlarına takılıyorum. o kadar yanlış ve düz buluyorum ki, amiral altı mevki derken? lordluk denizcilik içinde bir rütbe değil sistemdir. koramiralin üstü amiral ''lordluk'' değil amiral. anlatabiliyor muyum aynı şekil de neden tek başına dolandığını neden sorgulamıyosun? adam dünyanın en güçlü kılıç ustası olarak tasvir ediliyor ama tayfa mayfa umrunda değil oturuyor kalesin de şarabını yudumluyor. tayfası dahi yok, ünvanlar altlı üstlü kategoriler değildir. orta da bir hiyerarşi yok. lordluk başka bişey yonkou başka bişey amiral başka bişey altı olduğu nerde geçiyor. nasıl okuyorsunuz anlamıyorum ki gerçekten
 
Ciddi ciddi Yonkou seviye olduğunu düşünenler var. Gerçi biraz hak vermek gerek Oden'in biçtiği Kaido'yu gören arkadaşların böyle gaza gelmesi gayet doğal. Üstelik Oden bir kılıç ustası da değildi. Lakin Oden'de Kral hakisi vardı. Bize şu ana kadar gösterilen Mihawk'ta sadece Busoshoku ve Kenbonshoku olduğunu gördük. yine de Oden'in yendiği Kaido o zamanlar orta yaşlarında yani henüz bir Yonkou değildi. Gücü şimdi çok daha fazla olsa gerek.

Mihawk'ın adının Yonkoularla anılması ise tamamen Shanks ile yaptığı mücadeleye dayanıyor. Shank ile yaptığı mücadeleyi kimin kazandığını bilmiyoruz ya berabere bitti ya da Shanks kazandı. Eğer Shanks kazanmasa Luffy'nin aranıyor ilanını ilk göstermeye geldiğinde "buraya düeollo için mi geldin Şahingöz" dediğinde Mihawk'ın "tek kolu olan bir adamla düello yapmak ilgimi çekmiyor" diye tepki vermesinden anlıyoruz.

Kısaca Shanks'ın bu sözünden "yenilen pehlivan güreşe doymaz" mantığı çıkıyor. Mihawk'ta tek kolu olan birine meydan okuduğu takdirde yine kaybederse Dünyadaki En iyi Kılıç Ustası ağırlığını kaybetme korkusundan tırsmış bir Mihawk görüyoruz.

"İki eli olan birine kaybetmek, tek eli olan birine kaybetmekten daha onurludur." Dracule Mihawk Atasözü

Mihawk bir Yonkou seviye asla değildir ama bir amiral ile kapışabilecek seviyede olması da gayet mümkündür.

Şu olabilir; Big Mom>Shanks>Kaido>Blackbeard>Fujitora>Kuzan>Akainu>Kizaru>Mihawk

Ya da şu olabilir; Big Mom>Shanks>Kaido>Blackbeard>Mihawk>Fujitora>Kuzan>Akainu>Kizaru
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık