Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki Kaido ejderhadır, oni insan meyvesi yemiştir.

Zaten kafasında boynuz olması, en güçlü canavar olması felan pek hayra alamet değil
Öyle değilse bile ejder formunu hafife almamak lazım.Luffy ve Oden öyle yaptı diye hafife alınmış.Ama bu form Kaido’nun g3’ü gibi işte.Daha yavaş daha büyük saldırı gücü daha fazla ama saldırıya açık bir form.Çevik değil.Lucci’nin g3 karşısında dediği gibi.Güçlüsün ama yavaşsın tepki veremiyorsun gibi.Yoksa Luffy g3 vurdu ama g4 vurmasından farkı olmadı ejderha formuna.Normal Kaido’nun derisini aşamadığı gibi ejderin de derisini aşamamış yani.O bakımdan Oden büyük iş yapmış deriyi aşmış.Kaido normal formda daha hızlıdır silah kullanıyordur efektif dövüşüyordur ama diğerini de hafife almamak lazım.Ejderden güçlü evet çünkü Mom ile ejder halinde dövüşmedi.Fakat bu bahane de değil.Form değiştireceksin o zaman Oden’in gerçek bir tehdit olduğunu biliyor olman lazım.Strateji de önemli kısacası o açıdan Kaido hata yapmış.
 
Basindan beri arkasindayim. Bu adam Kyoshiro arkadaş

Kyoshiro sahnesi hangi bolumdu? O kadar gergin hatırlamıyorum onu hiç
Komurasaki'yi keserken.

Burun ve kaş hemen hemen aynı olmuş artık. Çene ve gözde ufak oynamalar ve rujla aynı olur. Saçı söylemiyorum zaten. İstediği şekle sokabilir.
Başka ihtimal yok. Denjiro=Kyoshiro. :)
Güç açısından uygun. tipine pek girmiyorum, Wano'da 20 senede kaç kişinin tipi değişmiş. Hiyori'ye yardım etti, nedense başkentte kaldı. Ve Udon'a giden köprüler yıkılmışken; başkent üzerinden ittifakın geçişini sağlayabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık