Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 968: Oden’in Geri Dönüşü

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    160
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyyyy çılgın atmayı seven ilginç arkadaşım sen "Salak şey" derken hadsizlik olmuyor. Ben şaka deyince mi hadsizlik oluyor? Ayrıca salak şey falan izlemiyoruz biz. Okuyoruz. Okumakla izlemek arasındaki farkı uzun uzun yazmak istemem.

%80'i havada kalacaksa kalsın. Bugüne kadar %100 bitip Allahına kavuşan ticari eser daha görmedim ben. Ha senin gördüğün varsa bilgilendir bizi bu konuda yolumuzu bulalım. İzlediğin okuduğun şey bir ticari eser zaten dediğim gibi. Ayrıca neden bizim için üzülüyorsun lol?

Ayrıca adam herhalde uzatacak seriyi. Batılı yazarlardan fazla kazanıyor Oda. Ki para verip de okumuyoruz hiçbirimiz seriyi. Parasıyla okuyan okuyucu bile senin kadar veryansın etmemiş.
Öncelikle düşüncem seni hiç ilgilendirmiyor. Gece vakti uykuluyken yanlış yazdığım bir kelimeyi bu kadar abartman da ayrıca garip.
Muhabbeti uzatmanın pek anlamı yok. Anlayacağını da sanmıyorum çünkü.
Umarım başkalarının düşüncelerine saygı duymayı öğrenirsin. O zamana kadar iyi forumlar.
 
İki krala iki şapka. Im'deki büyük şapka Shirahoshi'nin, diğeri zaten Luffy'de.

Kozuki ahalisi yamalı kıyafetler giyiyor. Kin'emon'un meyvesi olmasa üzülür idik. Tühh!
 
Oden Reise hain diyenler günü birlik düşünen bugün okuduğunu yarın unutanlar. Dün yazdığını ben nerde kalmıştımdan devam edenler.Adammm ki o Oden oluyor Wanodayken wanoyu kuriyi bilimum eyaletleri adam ediyor nerde bir eşkiya var ümmüğüne çöküyor gençken biraz deliydi emme boş biri değil, hele hain hiç değil.
Kuride da kaymakamlık yaparken damların bacalarından huzur tüterdi. Babalar balalarına sevgiyle pişmiş taze ekmek götürürdü. Yanacıklarına öpücük kondurur sırtına alıp çarşiya pazara giderdi kim sayesinde Oden Reis sayesinde. Adam birileri gibi tavuk ruhlu değil macera yaşamak farklı memleketler keşfetmek, HAYYALERİNIN peşinden gitmek ister. Bir adam hayyalleri kadardır ve bunları gerçekleştirebildiği oranda kendini bulmuştur.
Bu kadar diyim size... Şimdi adam sıkılmıs oturmaktan ben gidecem dünyayı keşfedecem diyor açılıyor sıcak denizlere birileri de diyor ki vay hain nasıl memleketi bıraktın çakkala çukkala da gezmelere gidersin sanki memlekette yangın vardı, savaş vardıda ondan kaçtı. Evet belki bir ülkenin gelecek varisi olması hasebiyle biraz, az, azıcık, ufacık bencil davranmış olabilir.Ancak bir insan hayatıyla ilgili böyle bir karar almışsa buna saygı duymak gerek.
Artı bu nasıl bir memleketki bir kişi (orochi) neredeyse onu ele geçiriyor. Yine nasıl bir memleketki bir kişinin onu kurtarması bekleniyor. Acep bu memlekette başka Addamm yok mu ki (orochinin dişlerini kırsın boğazına dizsin) Odenin gelmesini bekliyorlar.
Son bisey diyim Orochi Odeni idam ederken Allah bilir bu halk, birileri, bazıları alkış çalıp göbek atıyordur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık