Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 960: Kozuki Oden Sahneye Çıkar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam tam bir Takamura.
Uzun uzun anlattığım bir şey bu kadar net ve öz anlatılamazdı. Anlattıklarımın vücut bulmuş hali Takamura :D Ve Takamura reisi sevdiğime göre Odeni de seveceğim. Keşke o seslendirse diyeceğim ama Kyrosu da o seslendirdi o yüzden olmaz da olsa ne keyfim yerine gelirdi :D
 
Oden giriş olarak gayet güzel işlenmiş. Serseri izlenimi uyandıracak bir karakter olarak giriş yapmasa önceki bazı fb'ler biraz saçma kaçabilirdi. Yine One Piece dünyası yöntemleri farklı ve bu yöntemleri uygularken etrafındakilerin düşüncelerini pek umursamayan bir karakter. Kazuki Sukiyaki'ye sayfalarında anlatılanların ise tam gerçeği yansıtmadığını ileride göreceğizdir. Nitekim bölümün son sayfasında , Kin'emon "Başkentin yıkılmasından sorumlumu tutulacağım!" dediği sırada beyaz domuzu istemesi, bunu doğrular nitelikte. Bunun yanında ülkenin en leş yerlerinden birini, nadide bir yer haline getirttiğini de eski fb'lerden biliyoruz ve bu yakın bir gelecekte göreceğimiz bir şey olacak. Oden gayet kişilikli bir büyüğümüz olup, kimsenin etkisine girdiği için serseriliği bırakmamıştır, zaten serseri olmayıp öyle bir algı yaratan karizma bir abimizdir görüşündeyim.

Ben en çok WB ne zaman gelecek onu merak ediyorum. 39 yıl öncesini (bazı arkadaşlar 41 olduğunu yazmışlar, doğruluğunu bilmiyorum) anlatmaya başlayan bir fb var. 38 yıl önce Tanrı Vadisi olayı gerçekleşti, yani fb başlangıcından 1 sene sonrası. Oden'in WB'ın gemisi ile ilk kez Wano dışına çıktığını da biliyoruz, yani fb'lerde "Tanrı Vadisi Olayı'nın" savaş yaralarını saran bir WB görebilecek miyiz?
 
Oden cok bomba cikti ya la. Cenaze muhabbetini spoilerda gorunce bir dumur olmustum ama cok efsane hikaye cikti altindan. Kari kiz muhabbetine Amma takmis millet yahu, bilmeyenler icin soyleyeyim samurailar boyle milletin karisina kizina kaymasiyla meshurlar zaten o yuzden oyle sasiracak bir durum yok.
 
Oden vs Kaido savaşı 20 yıl önce olmuş ...Oden , Kaido da derin "izler" bırakmış.Nasıl bir savaştı umarım gösterir.Tabi ki şu da var .Kaido 20 yıl öncesinden daha güçlü şu anda sanırım.
 
Son düzenleme:
Yalnız Oden'in hikaye işlenişi bir anlamda iyi. Oda önce adamın zirvesini gösterdi, sonra adamı anlatmaya başladı. Roger,Wb, Kaido olaylarını bilmeden bu bölümü okuduğumuzu düşünemiyorum. Şimdiden imparator seviyesi olmuştu reis.:) Keşke hikaye akışı biraz daha hızlı olsa.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık