Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 952 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen resmen biri eleştirsin de atlayayım diye bekliyormuşsun. Bölümün sıkıntısını bölum yorumunda tartışmayacağız da nerede tartışacağız? İznin olursa gizli bi kulüp kuralım orada tartışalım? Uyar bu paşama.
Tartışmayın demiyorum, isteyen istediğini desin beni ilgilendirmez. Sadece rahatsızlığımı dile getirdim. Bölümü sadece gömmek ve başka hiçbir yanı hakkında konuşmamak pek sağlıklı bir eleştiri değil bence. Ama sen bilirsin tabi ne diyeyim, kimsenin fikirlerinin değişmesini beklemiyorum zaten. Rahatsızlık verdiysem kusura bakma, iyi forumlar diyeyim o zaman.
 
En azından bizimkilerin harekat üssünün Udon madenleri olacağı kesinleşmiş. Bütün mahkumları buraya getirecekler ama her şey yolunda izlenimi verecekler gardiyanların hepsi de şansa bala smiley yemişler herhalde, O-Tama'nın meyvesi çok işe yarayacak. Lakin Kaido'nun safları her geçen gün kan kaybediyor. Eğer Big Mom ile bir ittifak söz konusu olmazsa Kaido'yu kolay devirecekler gibi duruyor.

Kaido'nun safında King, Queen, Jack, Page One, Orochi ve Ninja birliği, polis teşkilatı var. Apoo, Hawkins ve X-Drake henüz muamma. Bir de Smileylerle oluşturulmuş zoan tipi 5 binden fazla korsanlar var.

Luffy'nin safında tayfası bir yana Ki'nemon, Raizo, Kanjuro, Ashura Doji, Kawamatsu, Denjiro, Nekomamushi, İnuarashi ve vizon kabilesi, Marco, Jinbei yolda geliyor. Bu bölümde gösterilen 4 yakuza lideri, Kyoshiro(ki denjiro olduğunu düşünenler var) Law ve Kalp Korsanları, Eustass Kid'de geri gelecektir. Bir de piyon görevi görecek olan Wano'lu samuraylar ve ninjalar var.

Şu anda Kaido'nun saflarındakinden fazla rütbeli karakter var Luffy'nin safında. İttifak kesin olacak bu durumda, Big Mom'u WCI'dan kaldırıp da sadece Kaido'yu pataklasın diye getirmemiştir.
İttifak olacak gibi ama Kaidonun Luffyi yüzde yüz Bm ye vermeyi kabul etmesi gerekiyor kabul etmezse ittifak olmaz gibi yada Kaido istediği savaş için Bmye teklif sunacak orası karışık biraz tabi.
 
Mangaka illa ki ne yapılacağından bahsediyordur. Mesela Zoro'nun seppuku sahnesinde sadece katili biçiyordu mangada animede oradan nasıl kurtulduğunu gösteren detaylar vardı. Mangakanın illaki fikirlerine başvuruluyordur.
Öyle bir şey yok efendim. Olsa bu belirtilir. Sizin benim varsayımıma bırakılmaz. Her mangada filler denen şey vardır. Anime mangayı yakalamasın diye konulmuş sahne ve ya bölümler mangakalar belirtmedikçe ciddiye alınmamalı.
Bugün Reverienin son günü mü? Savasa 7 gün kaldi. Bugün bitiminde Reverieye döner mi ki? :hmm:
Güzel yakalamışsın hemşerim. xD
 
Muhtemelen big mom sadece luffy yi ister çünkü savaş fln yanlısı gibi durmuyor.
Bunca zaman hareket etmeyen big mom sırf luffy için en güçlü astlarıyla wanoya gelmiş kendi onurunu düzeltme peşinde. Kaido da borç meselesinden dolayı sözünde durabilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık