Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Akainu Hangi Bölgeleri Tek Başına Alabilir?

Sizce?


  • Kullanılan toplam oy
    199
İşte Magellan dar alan içerisinde ne kadar güçlüyse picada kendi alanı içerisinde o kadar güç kazanıyor ama boyutsal büyüklük üstünlük sağlamıyor bence germa yonkou bölgesinde yonkou adamlarına karşı direndi dövüştü hep. Picanın goleminin o kadar problem yatacağını ben düşünmüyorum germaya hepsi insan üstü özel yapım cocuklar koydukları taşı inletirler vinç olarak yeşilli koydukça koyar. Yerlerini illaki tespit edecek hakiye de sahiptirler.
Pica'ya Luffy bile g3 kokalı bazuka attı adam hemen geri inşa ediyor diyorum. Vinsmokeler istedikleri kadar parçalasınlar adam kendi ortamında savaşacak zaten, avantajlı yani.

Üstelik Pica'nın yanında Vergo ve diğerleri olursa Germa 66'nın işi iyice yaş. Pica bile tek başına oldukça zorlu.

Yonkou adamlarıyla savaştı dediğin Oven gil falansa, Oven ile Jinbe'nin sağ kolu Alaaddin bile vs atıyor. İchiji bu adamları lazerlese ne olacak, Oven ve Perospero gibi adamlar Vergo ve Pica gibi haki bile göstermediler. Ben sanıldığı kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum o Oven'ın falan. Yani Vergo'nun eline falan su dökemezler, bu adamlara karşı yaptığı featlarla kıyaslamak doğru değil Germa'yı.

Dediğim gibi Pica ve Vergo'nun yanında üst düzey yöneticiler ve diğerleride olursa harcarlar Germa'yı. Sayı üstünlüğü bile onlarda çünkü.

Sadece şunu söyliyim İchiji'nin bir tek görünen lazerlerle Vergo'ya karşı şansı var, gerçekten içinden geçebilir yani. Niji'nin Yonji'nin falan Vergo'ya karşı hiç şansı yok, Pica'ya da yok.
 
Yarın şu saydıklarından birini ana karakter olarak sorsalar ona farklı bir şey der miydi sence?
Bunu ben bilemem. Yazarın dediğinden çıkarım yapabilirim kendi düşünceme göre, Sakazuki en güçlü müdür? Yüksek ihtimalle değil. Karakter olarak Luffy’e en çok benzeyen karakter(yılmıyor, hedefe kitlenme, küçümsemeden işine odaklanan). Bb’nin aksine Sakazuki baş düşman olacağı için de bjnları demiş olabilir gerçekten en güçlü olduğu için de demiş olabilir. Kaido için dediklerinden sonra en güçlü olma olasılığı kalmadı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık