Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Eustass Kid'in Seviyesi

Kid'in Güncel Seviyesi Ne?


  • Kullanılan toplam oy
    119
@Densetsu no Samurai sana da buradan cevap vereyim. Toko ve Ebisuların Smile yemesi ile Killer'ın Smile yiyip işkenceye maruz kalarak Kid'i tanıyamayacak hale geldiğini görmezden gelmişsin, senden beklenecek basit işler zaten bunlar.
Yine Zoro'nun öve öve bitiremediğiniz irade konusunda da Zoro'nun kaptanı Luffy ile kafa kafaya gelip iddaalaşıcak ve Kaido benim diyecek bir konumda. Hemen Croco örneği ver buraya o da Newgate'in kafasını istiyordu diye. :hhh:

Ben senin yerine vereceğin cevapları bile sıralamaya çalıştım istersen kim kılıç ustası kim değil onu da başka bir konuda öğretirim. Hadi :byee:.
Cin olmadan şeytan çarpmaya kalkma sen yeter. Gafil :)
 
Cin olmadan şeytan çarpmaya kalkma sen yeter. Gafil :)
Al bakman için aynı sayfayı yeniden bırakıyorum. Önce buna bak sonra yazdığın mesaja bak, hatta onu da koyalım buraya diğer arkadaşlar da bakar ibret alır belki.

  • Aklı yerinde değil! Baba akü yokkk!
Bu da başka saçma bir argüman. Toko'nun da dahil olduğu koskoca köy smile yemiş. Ama bu insanlar kim olduklarını biliyor. Anasını babasını, eşini dostunu tanıyor! Sadece duygularını kontrol edemeyip sürekli gülüyorlar. Killer'ın küçücük kız kadar aklı/iradesi yok mu ki kendini kaybetmiş ? Bu işin 1. boyutu. İkinci boyutu ise bu olayın gücünü düşürdüğü. Hadi düşmüştür de ne kadar düşmüştür ? BM kendini kaybedince gücü yerinde ? Zoro'yu hipnotize etseler gücü %50 düşecek mi ? Gerçeklik payı olsa bile mübalağa sınırlarını zorlayıp lanse edilen bir bahane bu; fazlası değil!
Bu sana yeni bölüme kadar yeter, hadi :byee:.

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık