Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465

Yani Zoro her şeyiyle saldırdı demek biraz abartılı değil mi? Sanki Zoro Kuma’ya yaptığı saldırıyı yapmış Kyoshiro onu karşılayıp gülmüş gibi yazmışsın biraz. Zoro orada başka birine kitlenmiş durumda ve gözü hiçbir şeyi görmüyor. Kyoshiro’yla dövüşmek istemiyor bile geçmeye çalışıyor sadece. İki tarafta ciddi bi şekilde zarar vermeye çalışmıyor. Mesela Sanji ve Drake nasıl? İki tarafta birbirini indirmeye çalıştı. Birisi diğerini kovalamakta. Kyoshiro’nun umurunda değil Zoro. Aynı şekilde Zoro’da onun umurunda değil. Zoro’nun nefes alıp verişi dediğin gibi sinirli ve çattık der gibi.
Bu daha çok Luffy'nin Kaido karşısında belli başlı teknikleri deneyip elinden geleni yapmış olmasını söylemek ile benzer. Luffy'nin en güçlü tekniği ya King Kong ya da Kral Kobra'dır ya da Black Mamba felan filan. Ama bunları vursa idi bile büyük fark yaratmayacaktı büyük ihtimal.

Bu anlamda düşünmek lazım. Daha çok benim aldığım hisse göre şu an için Kyoshiro Zoro'yu aşan bir adam.
 
Sanjiyi biraz abartıyorsunuz yani bu arc Zoronun arc ı hem samuray, kılıclar felan Sanji biraz geri planda kaldı. Yorumları az mantıklı yazın yahu .. :artiz:
 

Üye silindi 1004

Zoro, çok rahat iki amiral tutar şu an. Kyoshiro’da çok rahat üç amiral tutar. Zoro bu arkadaşı kesecek zaten işte o zaman Zoro amiral seviyesine yükselir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık