Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 943: SMILE

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 147 75.8%
  • Orta

    Kullanılan: 33 17.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 7.2%

  • Kullanılan toplam oy
    194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arc başından beri Zoro üstüne çok büyük bir misyon yükleme söz konusu. Çeşitli göndermeler vs. Başka hiçbir karaktere Zoro kadar yükleme yok. Yükünü boşaltması için bekliyoruz bakalım :gamyon:
Böyle fazla yükleme yaptığını düşündüğün zamanlarda elini korkak alıştırmıyorsun sonra yetersiz bakiye dedi mi daha ayrı bir koyuyor :oleyo2:
 
Kaido ve yancıları. İkisi de diğerlerine güvenip kendilerini dokunulmaz sanarak yaşadılar ve gittiler. Basiretsiz adamlar. Biri daha önce Vegapunkın yaptığı sahte meyvenin çakmasını yapamaz. Birde bunu başarı diye sunar. Diğeri de bu defolu şeyleri satıp bunu başarı diye gösterir. Yazık vallahi. Düşün bir mal satıyorsun başarı şansı %10 o başarı da başları dersen sdfjlsadhf
 
Spoileri okuyunca Sanji mevzusundan dolayı sinirim ve moralim bozulmuştu ama aşırı fanlığımı bir kenara koyarak okuduğum zaman, bölümün ne kadar muazzam olduğunu fark ettim. Sanji'ye rağmen... Zoro'yu hiç böyle sinirli görmemiştim. Şimdi bu surat ifadelerinden sonra beklentiye girmek saçma mı? Yine de girmiyorum. Artık sadece bekliyorum.
Zoro'nun Toko'yu kurtarması falan çok iyiydi be. Oradan nasıl çıkacaklar bakalım.
Ashura reis, sen üzülme be... :(
 
Oroçi'nin tip Özer Aydoğan'ın kare suratlılarına benziyor :D

Baya pislik adammış şaka maka, güzelim Wano'yu Türkiye'ye çevirmiş.
 
Son düzenleme:
Bölüm güzel. Bir çok şeyin alt yapısı ortaya çıkıyor. Bu bölümle ,aslında ,bir yerden beri bir çok olayın birbiriyle ne kadar bağlantılı olduğunu görmüş oluyoruz. Gifters ,Pleasures ,nereden geliyor, niçin geliyor hepsi ortaya çıkmış oldu böylece. Dof'un sadece kendi halkına değil ,Wano halkının da acı çekmesine sebep olduğu ortaya çıkıyor.

King Kong'u unutmaz Dof.

Bölüm duygusal açıdan da doyurucu. Özellikle 9 Kın'ın üzüldüğü sahnede duyguyu alabiliyorsunuz.

Bölümü yeniden okuyunca farkediyorsun. Zoro ve Sanji arasında bir rekebat var. Ve bu tek taraflı da değil Zoro da bunu kafaya takmış. Sanji övüldüğündeki kendini de ön plana atma arayışı bundan.

Şimdi bu noktada King ile Queen arasında da bu tarz bir ilişkinin sinyali verilmeye çalışılıyor olduğu da açık gibi duruyor. Her ne kadar su an için seviyeleri baya düşük gözükse de sanki bu ikili Sanji ve Zoro ikilisine yem edilecek gibi duruyor. Ama ben yine de belli başlı yardımlar alabilirler diye düşünmeye başladım. Bizim tarafta baya bir güçlü adam yığılması var. Teke tek dövüş göremeyiz bence. Birbirlerine girecekler. Ayakta kalanlar nihai son vuruşları dövüşleri gerçekleştirecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık