Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Charlotte Katakuri

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim.

    Kullanılan: 356 95.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 17 4.6%

  • Kullanılan toplam oy
    373
Aynı g4e kata da folloş olmuştu.Logia çeşidi meyvesi olmaması Doffynin suçu değil.
O değil de Doffy'nin uyanış güçleri bile G4ü durduramamıştı la. Hani sözde kimsenin (kesmeyi denememesi rağmen sözde) kesemedği kuş kafesinin ipliklerinin bile binlerce katı kalınlığındaki devasa sicimler dayanamıyordu. Vurdu mu delip geçiyordu Luffy herşeyi. Bu ataklara doğrudan Katakuri de engel olamıyordu kare mochi koka kombosuna rağmen. Karşılamak yerine kaçabiliyorken sıyrılmak en mantıklısı ki öyle de yapıyordu. Kaidou nun G4 masajını saymazsak :D en çok karşı koyan Cracker in b.hakiyle güçlendilmiş devasa kraker blokları. Onlar da 2 3 atakta kırılsa da savunma yönünden yine daha iyiydi. Neyse Cracker e hiç girmeyelim Doffanlar sıralamaya bile sokmazlar çekindikleri için.
 
Yukarıda 2 Doflamingo gücünde denmiş o kadarda değil. En az 3 Doflamingo gücünde.

İşin şakası adam baya sağlam ya, Kaido'nun komutanlarından daha güçlü gözüküyor bence. King tereddüte sokuyor beni sadece.
 
Yalnız şeyi de merak ediyorum. Katakuri ve Cracker sürekli Doflamingo ile kiyaslanır. Ama King, Jack, Yasopp, Beckmann falan hiç kıyaslanmaz. Adamların tek günahı Dof'tan sonra gelen ilk boss olmaları mıydı? :ehe:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık