Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Vivre Card Çevirileri

Vivre Card'lardaki bilgileri canon kabul ediyor musunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    109
Böyle düşündüğümü söylemiyorum küçük bir ihtimali olduğunu söylüyorum sadece ama Shiryuu örneği de var.Bu adam hükümete çalışıyordu şimdi korsan oldu.Aslında korsanlıkla pek alakası olmayan bir adam ki hala hakkında Aokiji gibi olduğu yönünde cümleler kurabiliyorlar.

Caesar örneği de var.Hükümette çalışırken ters düşmüş ama yeri bilinmediği için etiket yapıştırılmamış.Fuji dressrosada görünce etiketi yapıştırıyor bu adama korsan olarak farketmişsindir.Ancak shichibukai adamı diye birşey yapamam diyor.Ne oldu Caesar hükümet görevlisiyken korsan olarak tanımlandı.Mihawk'ın da bu açıdan Doflamingo'nun ejder olması gibi hükümet tarafında yer alırken hatta hükümete çalışırken ters düşmesi ve belki Shanks yüzünden korsan olarak adlandırılması ihtimali olabilir.Baktılar adamla baş edemeyecekleri kadar güçlü teklif götürmüş olabilirler.Memurluktan atılmışçasına gel bu konumu doldur artık diye gibisinden.


İm olayından sonra bu mangada herşeyin olabileceğine ihtimal vermemiz gerekiyor.O yüzden enine boyuna incelenip tartışılması gerektiğini düşünüyorum.
Sırf Shanks dünyanın en güçlü dört korsanından biri diye Mihawk'ın korsan olmadığı iddia ediliyor. Shanks'ın böyle bir etiketi olmasa, bunun konusu bile açılmazdı.
 
Sırf Shanks dünyanın en güçlü dört korsanından biri diye Mihawk'ın korsan olmadığı iddia ediliyor. Shanks'ın böyle bir etiketi olmasa, bunun konusu bile açılmazdı.
Evet o konuda haklısın tartışma şimdi o yüzden açılmış olabilir.Ancak hep kafaları kurcalayan bir konuydu zamanında pek tartışılmamıştı sadece es geçilmişti. 2 sene önceki mesajlarda ben bahsini geçmiştim ama pek oralı olan olmamıştı.Şu anda gündeme gelmesi Shanks dışında şu karttaki renk ve hükümet ibaresi olayından biraz da.O bilgi şaşırtıcı biraz da olsa ele yeni bir malzeme vermiş oldu gündeme getirilmesi açısından.
 
Evet o konuda haklısın tartışma şimdi o yüzden açılmış olabilir.Ancak hep kafaları kurcalayan bir konuydu zamanında pek tartışılmamıştı sadece es geçilmişti. 2 sene önceki mesajlarda ben bahsini geçmiştim ama pek oralı olan olmamıştı.Şu anda gündeme gelmesi Shanks dışında şu karttaki renk ve hükümet ibaresi olayından biraz da.O bilgi de şaşırtıcı biraz da olsa ele yeni bir malzeme vermiş oldu gündeme getirilmesi açısından.
Ben bu sitede Mihawk'ın korsan olup olmadığının enine boyuna tartışıldığını hiç hatırlamıyorum. O kadar gereksiz bir olay ki, tartışılıyor olması bile saçma.
 
Sana yapayalnız olması hiç garip gelmemiş miydi seriyi en ince ayrıntısına kadar okurken ? Vs tartışmaktan iyidir yine de bence.
Tercih meselesi tamamen. Adama ihtiyacı yok demek ki, tek takılıyor. Her korsan olanın kocaman tayfa ile gezmesine gerek yok, böyle bir şart da yok. Üstelik adam kalesinde oturuyor genelde. Öyle dünyayı gezmiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık