Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger'la adamakıllı dövüşen iki kişiden biri Garp, bence fazla küçümseniyor. Hani belki Wb-Roger ikilisinden güçsüzdür ama en azından şu anki yonkoulara güçlüdür diye düşünüyorum. MF'de Marco'ya yumruk attığında ki tepkiler bile hafif bir seviye çıkarımı için yeterli, Garp'ı gören marineler coştu, Wb korsanları titredi resmen. He bu arada Dragon da bence en az yonkou seviyesidir, nedense Monkey ailesi serinin tanrı ailesi gibi geliyor direk bana. Biri Marine kahramanı, Kk dengi diğeri dünyanın en çok aranan adamı, devrimci lideri öbürü de Kk olup dünyayı değiştirecek adam. Bu kişilere yonkou seviyesi demek bana az geliyor. Serideki 3 güçlü organizasyonun( korsanlar her ne kadar organizasyon olmasada anladın sen) en güçlüleri tek bir aileden çıkıyor.
Garp'ın zirvesini yonko olarak düşünsek bile marinelerin coşması,WB korsanlarının titremesi normal olur.Mf Garp amiral ayarı ya da amiral-yonko arasında bir şeydir bence.Bu seviyede zaten milleti titremeye gayette yeter.Yani illa kk dengi olmaya gerek yok.

Yonko seviyesini biraz küçümsemişsin bence.Yaşayanların zirveleri yonko seviyesi oluyor şu an.Bana göre yonko ve kk seviyeleri arasında öyle büyük bir farkta yok.Hani yonkoya 10 desek Kk'ya 12 derim gibi düşün.Yonko seviyesindeki biri kk seviyesindeki birini yenemese bile gayette zorlar bence.İşte o yüzden Garp'ın zirvesine yonko diyorum.Çünkü o seviye kk ile dövüşebilmek için yeterli.

Arkadaşlar ekşi sözlükte bir arkadaş yazmış. Roger ın meyvesi her şeyin sesini duyabilme ile alakalı diye. Bana da mantıklı geldi. Adam duvarın sesini bile duyuyor. Sizin düşünceniz nedir?
Çok düşük bi ihtimal bence.Hatta direk %0 derdim.Luffy'de her şeyin sesini duyuyor,duyacak ama bunu meyvesi sayesinde yapmıyor.Roger'ın durumu da farklı olmaz.
 
Şu videoyu izledikten sonra serinin en iyi b.hakisine sahip olan ismin saf yumruklarla dövüşen adamlar olması gerekiyor olduğunu düşünmeye başladım.

Kaido herhalde b.hakide zirve olacak gibi duruyor.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık