Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 918: Luffytaro İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

  • İyi

  • Orta

  • Kötü

  • Çok Kötü


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryuma'nın adı tüm Dünya'da duyuldu. Zoro'nun adı cennette duyulacak. Aradaki vizyon farkına bakar mısınız?
Ulan ya. Ulan be.
Aman Tanrım diyorum :oleyo: O zaman Luffy de Roger. Ace aslında Luffy'nin oğlu. O yüzden bu bölüm Ace'in Luffy'ye bu kadar benzemesine vurgu yapıldı! Ooovvv şiitttt :oleyo:
İşte olay bundan ibaret.
Yamata no orichi zira.
 
O mantık öyle islemeyecek hacı. Yani mantıklı dediğin ama o süreç yalan oluyor. İlerlerken bile güç kasmaya devam ediyorlar gibi duruyor.

Onun dışında Luffy'nin kendini Cracker ve Dof'ta zorladığını gördük ama doğrudan level aldığını söyleyemeyiz. Katakuri dövüşü Luffy için dönüm noktasıydı.

Dof ve Cra ker dövüşleri çok tartışıldı biliyon. Luffy harbiden zorlandı bu adamlarda ama güç olarak eksik değildi. Katakuri de doğrudan bir eksiklik vardı.


Bunun Zoro'daki izdüşümü Jack eğer 3. adamsa onu level alarak geçmek olabilir. Sağ kolsa pek bir mantığı kalmıyor ama.
Reylih diyordu hacım işte ölümüne dövüşlerde güçlenirsin diye.Luffy bellamye tek atınca güçlendi mi mesela ? Katakuri dövüşünün dönüm noktası olduğuna katılırım kesinlikle.Luffy o dövüşten sonra şu an resmen yargı dağıtıyor.O k.haki power upı ile yonkou komutanı seviyesini aştı Luffy.Bundan sonraki ölümüne dövüşleri yonkou ve amiraller ile olacak.

Altını çizdiğim duruma şu şekilde bak.Dresrosada uyanış açmamış adama poşet olmuş bir law var.Zoro lawdan ne kadar güçlü de jacki alacak allahını seversen.Jack dediğin adam bana göre sağ kol.Hadi sağ kol olmasın üçüncü adam olsun.Bu onun gücünden düşürmez.Adamın ödülü katakuri ile denk yahu.Wanda öldüğüne inanmam çekiyor.Koskoca mink ordusu bu adama hiç bir şey yapamıyor.Luffy bile bu adamın Kaidonun altında ne işi var diyor.Ben bu adamı Zoronun almasına imkan dahi vermem valla kusura bakma.Sağ kol değilse bile yenemez diyorum ben.Ya Luffy alacak ya da inu ve nekoya yar olacak bu adam.
 
Eğer geçmişten günümüze gelme muhabbeti varsa ve Kaido yıllardır buradaysa Şogun gerçekten King olabilir mi? Lakaplarda uyuşuyor. Bu durumda Jack'in gerçekten sağ kol olma durumu da artabilir.
Belkide shogun kadındır.
Kaido-King
Shogun-queen
Jack
Böyle olsa Jack sağ kol olur.:at:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık