Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

Boruto'yu burada gördüğüm kadarıyla pek tavsiye edilmiyor. Zaten birkaç yerde karakterleri de görmüştüm öyle hiç çekici gelmemişti .
 
Boruto'nun gözünün olayı ney?
Şöyle diyor vikiada;
Jōgan

Main article: Jōgan

The Jōgan is a unique dōjutsu that was awoken by Boruto Uzumaki in his right eye. Though the dōjutsu is mysterious to Boruto, Toneri Ōtsutsuki seemingly is aware of its capabilities and function,[10] while Momoshiki Ōtsutsuki claims that it is a power strongly inherited from the Ōtsutsuki clan.[11] In the manga, this dōjutsu is featureless in appearance with a barely visible pupil.[12] When depicted in the anime, the dōjutsu is blue in colour with a darkened sclera and visible pupil.
Bu otsutsuki klanına karşı Borutoya avantaj sağlayacak gibi, Boruto diğerlerinin göremediği bazı şeyleri görüyor ama henüz daha kendisi de çok anlayabilmiş değil(değiliz). Ben gördüğüm kadarıyla byakuganın farklı bi versiyonu gibi düşündüm.
 
Mangasında yok artık saçmalık denebilecek hiçbir şey olmadı. Beğenmeyebilirsiniz ama saçma yaaaa diye eleştirmek anlamsız.
 
Naruto canavar olmaya devam edebilirdi, hatta Sasuke de canavar olmaya devam edebilirdi ama en azından bu olaylardan uzaklaştırılsalardı. Naruto serisinde hep olan şey, bir karakterin veya köyün başına bi olay gelecekken lazım olan işi yarım saatte bitirecek adamlar gelende ortada olmaz. Bunu da öyle yapabilirlerdi. Yani Naruto ve Sasuke kendi nesillerinden birkaç kişi ile göreve gitseydi, bu Kaguya ve akrabalarıyla ilgili olabilirdi vs. Köyü de güçlü ama yine de bir baskında zor duruma düşen ninjalara bıraksalar vs. Daha derin bir senaryo işlenebilirdi, eski tadını da alabilirdik böylece. Biz ne izledik, Naruto köyde klonlarıyla geziniyor yardım ediyor idari işlerle evrak işleriyle uğraşıyor. Sasuke de sözde Kaguya nın soyunu araştırıyor ama 2 3 tane ergen ninja bulunduğu yere neredeyse tek başlarına gidebilecek kadar yakın vs. Boş oğlu boş.
Dediğin gibi de yaparlardı da bu kolaylarına geliyor işte :/

Acaba izlesem mi diyordum da yazdığını okuyunca bir acabam da kalmadı :oleyo:
 
Aslında çok fazla şey istiyoruz bu adamlardan dünyadaki piyasada belki de senaristlere en fazla para döken Got'un son iki sezonda gösterdikleri ortada. Bir kıtlık var, senaryo işini doğru düzgün yapan insan yok gibi :bilmem:

Bunla beraber Naruto'yu kullanmasının amacı piyasada kendine yer edinmeye çalışması olabilir.
Naruto yine kullanılırdı niye kullanılmasın. Ootsutsukileri falan anlatan adam Naruto'yu da uzak diyarlarda veya flashbacklerle gösterip insanları heyecanlandırabilirdi. Adam ulaşılabilecek en yüksek seviyede ama gidip paslanmış bu yea diye veletlerden pıçak yediriyorlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık