Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro, Sabo ve Yamato Arasındaki Güç Dengesi

Güç Sıralaması?


  • Kullanılan toplam oy
    150
Seri sonu herhangi bir tayfa üyesi 3 kardeşten güçlü olmaz. Sabo en güçsüz kardeş ama gene de zorodan güçlü olur. Zoronun seri sonu sabodan güçlü olması küçük bir ihtimal gene yok demiyeyim.

Güncel olarak;
-Sabo en güçlüleri. Alev imparatoru diye anılıyor ki, bence gücüne de gönderme vardır burada. Şuan fuji, aramakiyi extreme zorluk alabilecek seviyededir bence.
-yamato 2. Sirada. Zoro enma sayesinde kral haki kullanıp yerde aaaa hakimi çekiyor diye ağlarken, yamato çatıda kaidoyla kral haki, show yapıyordu. Zoronun çapı yetmez şuan yamatoyu almaya. Yamato sabonun bir tık altıdır.
- gelelim zoroya. Bu 3lu arasinda şuan en güçsüzleri. Yc1ler arasında belki marcodan güçlüdür de lucciye karsi bile huff huff diye hayiflandi. Marcoya karsi gene azrail gorur yense bile.

Zoronun gene olduğundan 2 gömlek üstte değerlendirildiği bir konu olmuş. Zoro sırf ateş kesebiliyor diye de saboyu alabileceğini düşünmekte ne kadar doğru, yorumu diğer üyelere bırakıyorum. Sanki bu adam hep hiken atacak. Ates meyvesi kullanıcıya Hız ve haki saldirilarina extra güç falan da ekliyor. Zoronun tek +'si kral haki ki sabo king gibi kral hakisine kafa atacak biri değil
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık