Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro, Sabo ve Yamato Arasındaki Güç Dengesi

Güç Sıralaması?


  • Kullanılan toplam oy
    115
Yamato'nun çatıda Kaido'yu tuttuğu kadar ne Law ne Kid ne de Zoro, Kaido'yu o şekil tutamazdı. Ama şu da bir gerçek Zoro, Kid ve Law daha kısa tutup Yamato'dan daha ciddi zarar verirlerdi Kaido'ya.. Yamato hem meyvesiyle hem de Kral hakisi sayesinde çok iyi savunma performansı çıkardı ama saldırı potansiyeli bizim üçlü kadar parlak değil. Amirale Kral hakiyle sağlam bir geçirdi mesela.. ama ciddi bir zarar veremedi. Onun üstüne ne kadar güçlü ataklar çıkartabilir bilinmez.. Kid ve Law, Big Mom bağırtıp kanattı, Zoro, Sağ Kolu parçalayıp kenara attı. Kaido'ya küçük de olsa kalıcı yara bıraktı.

Sabo'ya gelirsek Alev İmparatoru ünvanı boşa değil bu seride hiçbir ünvan boşuna verilmiyor. Şuan o Beşinci İmparator konumunda gücü bir sonraki görmemizde baskındakinden çok alakasız seviyede olacak emin olabilirsiniz.

Yani uzun lafın kısası Yamato, zirve bir karakteri Zoro'dan daha uzun süre tutar ama daha az hasar verip kaybeder. Zoro > Yamato diyorum ufak farkla.
 
Sabo >> Zoro >= Yamato
Yamato'nun dayanıklılığı ve fizikselliği Zoro üstü olabilir ancak Zoro'nun yıkım gücü ve barındırdığı tehdit seviyesi Yamato'dan çok öte, Zaten Kaido'nun Zoro'ya olan tepkisinden de bunu gördük.

Sabo ise bu ikisinden ayrı bir ligde şimdilik.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık