Bire bir uzun bir dövüş daha iyi olur Kaido'ya göstermelik bir slash atmasındansa. :/
Zoro ağacı kesmek isterken kıyıyı kesiyor ortaya öyle bir saldırı gücü çıkıyor.Ben enma power up değil demedim. Zoro kılıca o hakiyi istese kendini de yükler yüklüyemiceğini mangada kim söyledi kılıcın olayı kişının zorla hakisi alması başka bi olayını görmedik bu zoro'ya haki kontrolünde power up vercek ama enma zoro'nun hakisini artırıyo falan filan bunlar sadece tahminden ibaret mangada gecer haklısın derim.
Tamam da o haki zoro'ya ait istese kendi de yapardı, yapamaz demek icin hic bir delil yok. Ilerde ortaya cıkar bu dediğniz siz haklıymışınız derim, ama şuan kılıcın acıklanan tek özelliği zorla hakiyi alması.Zoro ağacı kesmek isterken kıyıyı kesiyor ortaya öyle bir saldırı gücü çıkıyor.
Emekten anladığın bu mu ? ŞaşırmadımBunu Zoro kendi kılıçlarını dövdüğü zaman konuşalım.![]()
Zoro'nun hazıra konmadığı bir şey yok. Enma'ya da kondu.Bir kere de Zoro hazıra konsun her arc rufi rufi...
Yıpranmış Kaido'nun karşısına çıksın , son darbeyi indirsin falan
Dediğin gibi Pica'yı kesen adam o kıyıyı da her türlü keserdi. Yine de bu kılıç Zoro'nun saldırılarını daha güçlü kullanmasına yardımcı olacaktır mutlaka. Bu haki emme muhabeti boş çıkmaz yani. Abartıldığı gibi Zoro'yu seviye atlattığını da düşünmüyorum. İyi kılıç ustasının meyve bıçağıyla bile şov yaptığını seri başında gördük.Tamam da o haki zoro'ya ait istese kendi de yapardı, yapamaz demek icin hic bir delil yok. Ilerde ortaya cıkar bu dediğniz siz haklıymışınız derim, ama şuan kılıcın acıklanan tek özelliği zorla hakiyi alması.