gerçekten anlamamışsınBen anlamadım valla. Zoro ve sanji denk diyorlardı. Sanji suit aldı tüm özellikleri katlandı hala denk oluyor niyeyse![]()

gerçekten anlamamışsınBen anlamadım valla. Zoro ve sanji denk diyorlardı. Sanji suit aldı tüm özellikleri katlandı hala denk oluyor niyeyse![]()
Mutfak bıçağını alsa Mihawk benzetmesi yapacak olurlardı iyi ki almamış.Zoro mutfak bıçağı mı aldı eline? İki karaktere de son dövüş öncesi buff geldi işte.
Zoro süpernova denmiştir. Kılıççılar:Hiç bir süpernova bir başka süpernovaya kolay kolay üstünlük sağlayamaz. Süpernovalar birbirine iyi kötü yakındır.
Kendi çapında kaliteli bir arkadaş da Sanji'nin önüne koymam hiçbir şekilde. Law'a comolokkocu coca cola ayısı çizdim bari Kid'e düzgün bir şey vereyim diye düşünmüş işte Oda.Aga Killer kaliteli nitelikli bir sağ kol bence. Bizimkiler hariç eli yüzü düzgün bir tayfa üyesi bu var. Boşuna nova yapmamıştır bence.
Sen beni döveceksin ama ne zaman?![]()
Luffy Süpernovaların yarısını, yana yana dizili şekilde tutup, tek vuruşta hepsini birden indirir.Hiç bir süpernova bir başka süpernovaya kolay kolay üstünlük sağlayamaz. Süpernovalar birbirine iyi kötü yakındır.
İki tane novaya kaptanlık eden 2 nova var. Daha ne üstünlük kurması?Hiç bir süpernova bir başka süpernovaya kolay kolay üstünlük sağlayamaz. Süpernovalar birbirine iyi kötü yakındır.
Kim oİki tane novaya kaptanlık eden 2 nova var. Daha ne üstünlük kurması?