Kesinlikle dikkate alınması gereken bir uyarı?Bunu da tamamen insani bir tavsiye olarak söylüyorum birinin mesajında Zoro = Luffy'i gördüğünüz an tartışmayı bırakın.
Kesinlikle dikkate alınması gereken bir uyarı?Bunu da tamamen insani bir tavsiye olarak söylüyorum birinin mesajında Zoro = Luffy'i gördüğünüz an tartışmayı bırakın.
Zoro = Luffy diyenlere öncelik ver de gerisine kafana göre takılırsınLuffy > Zoro+Sanji+Franky+Brook+Robin+Chopper+Usopp+Nami diyenle de tartışmayı bırakalım mı? Hatta denkleme yavaştan Jinbei'de eklenmeye başlandı
Buna katılmakla birlikte Zoro=Sanji diyenden de uzak durulmasını tavsiye ediyorum.Bunu da tamamen insani bir tavsiye olarak söylüyorum birinin mesajında Zoro = Luffy'i gördüğünüz an tartışmayı bırakın.
Koko Zoon yomoşto.Lucci 4000
Kaku 2200
Jyabura 2180
Doğru yaklaşım bu. Yinede Sanji'ye daha yakındır Luffy'e göre. Ama aralarındaki bu farklar net şekilde bellidir. Her kim bu üç karakter arasında denklik olduğunu iddia ediyorsa bir sıkıntı net bir şekilde vardır.Bence ikisine de eşit uzaklıkta. Luffy'den aşağı Sanjiden yukarı.